SNOVI SE OVOGA LETA OSTVARUJU!

LETNJI MIKS STANOVA

NOVA OGRANIČENA KOLEKCIJA STANOVA PO CENI VEĆ OD 148,888€ SA PDV-OM!

 

Dobro došli u letnju oazu savršenih stanova koji su prvi put u ponudi! U ovoj posebnoj letnjoj sezoni, pronađite svoj novi dom i stvorite uspomene koje će vam doneti radost tokom celog leta i daleko iza njega.

Izaberite stan na najtraženijoj lokaciji na projektu, u zgradi BW Nika, BW Eden, BW Thalia ili BW Iris.

Vreme je da vas sunčevi zraci i osmesi dočekaju u vašem novom domu!

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  kindergarten copy

  Blizina vrtića

  school copy

  Blizina škole

  dijaspora-3-007-min

  Sportski centar

  retail copy

  Galerija

  CAFE

  Kafići i restorani

  dijaspora-3-001-min

  Sava Promenada

  Beograd na vodi, Kula Beograd, Sava Promenada i reka Sava

  6.000 KUPLJENIH STANOVA

  Da je Beograd na vodi jedna od najpoželjnijih porodičnih lokacija u gradu, svedoči 6000 kupljenih stanova!

  Poverenje kupaca i budućih stanara je izgrađeno kvalitetom u svakom detalju, najsavremenijom gradnjom i jedinstvenim sadržajem za pravi kosmopolitski način života u Beogradu.

  U svakom trenutku, bićete na korak od raskošnog sadržaja Sava Promenade, najlepšeg šetališta u gradu i Galerije, mesta najboljeg šopinga, restorana, kafića i prvog IMAX bioskopa na Balkanu.

  NAJBOLJE DRŽAVNE OBRAZOVNE INSTITUCIJE U NEPOSREDNOJ BLIZINI

  Sa najsavremenijim državnim vrtićem i osnovnom školom na samo nekoliko koraka od vašeg doma, Beograd na vodi predstavlja idealno okruženje koje deci omogućava savršene uslove za razvoj. Vrtić nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom, dok osnovna škola pruža dvojezično obrazovanje sa savremenim nastavnim planom i programom.

  Najmlađi članovi porodice u slobodno vreme će moći da istražuju svet umetnosti i kulture kroz Istorijski muzej Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice) i dečiji centar koji će se nalaziti u zgradi Stare Pošte.

  Dvojezična državna osnovna škola u Beogradu na vodi
  Rekonstruisana Savska ulica

  UPOZNAJTE NOVU SAVSKU ULICU, CENTRALNU TAČKU NOVOG GRADSKOG ŽIVOTA!

  Nadomak istorijskog centra grada, a u blizini vašeg novog doma, nalaze se Savski trg i čuvena Savska ulica, koja već decenijama predstavlja jednu od najvažnijih saobraćajnica Beograda. Potpuno nova, rekonstruisana i lepša nego ikad, ova ulica predstavljaće glavnu trasu novog gradskog jezgra.

  U blizini Savskog trga nalaziće se metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, dok će blizina Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme dodatno obogatiti život stanara i posetilaca.

  AKTIVAN ŽIVOT TOKOM CELE GODINE

  BW Nika, BW Eden, BW Thalia i BW Iris su savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo, najsavremeniji sportski centar koji sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

  Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

  BW Apollo sportski centar u Beogradu na vodi
  Zgrada BW Eden u Beogradu na vodi

  OSUNČANI STANOVI SA TERASOM

  Terase odlikuju visoki prozori od poda do plafona, za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha, kao i pogledi na inspirišuće okruženje.

  Lobi u zgradi BW Eden u Beogradu na vodi

  LOBI SA RECEPCIJOM I OBEZBEĐENJEM

  Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce.

  Kuhinja u zgradi BW Eden u Beogradu na vodi

  KONCEPT OTVORENE KUHINJE

  Različiti planovi stanova koji uključuju koncept otvorene kuhinje omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

  STIL I PREFINJENOST U SVAKOM DETALJU

  Eksterijer zgrada je jednostavan i urban, i sastoji se od po tri kaskadna bloka različite visine, dok je enterijer i zgrada i stanova podjednako moderan i prilagođen savremenom životnom stilu.

  Na ulazu u zgradu nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem, odvojenim prostorom za prijem pošte, a svim stanarima je uvek dostupan i concierge servis.

  U podzemnim garažama nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, dok uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište. Prodavnice i kafići su na podijumu i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana.

  CENA STANOVA NOVOGRADNJE VEĆ OD 2,950€/M² + PDV

  Zakoračite u svoj novi dom na najtraženijoj i najmodernijoj lokaciji u gradu, gde vrednost kupljene nekretnine nezaustavljivo raste!

  U ponudi je širok izbor stanova različitih struktura koji obezbeđuju miran život u intimnoj atmosferi, ali u centru svih dešavanja.

  Iskoristite jedinstvenu priliku i zakoračite ka svom savršenom domu ovoga leta!

  Zagrljeni par na terasi u zgradi BW Iris

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh