Belgrade Waterfront Logo Pozovite: +381 11 7 888 888 Prijavite se
Pratite nas
ZATVORI
slide_image

NAJBOLJI IZBOR STANOVA
PRODAJA U TOKU

bw_vista_home

Komforni i elegantni stanovi različitih veličina i struktura…


Saznajte više ovde ili se prijavite

SAZNAJTE VIŠE
slide_image

bw_residences_home

Najlepši pogled, u srcu Beograda

Izaberite vrhunsku nekretninu na najatraktivnijoj lokaciji u gradu


Saznajte više ovde ili se prijavite

Saznajte više
slide_image

KULA BELGRADE


Postavljen kamen temeljac za Kulu Beograd

Saznajte više

ico

PRILIKA

“Nađoh najkrasnije mesto od davnina”, napisao je despot Stefan Lazarević kada je pre više od šest vekova Beograd proglasio srpskom prestonicom. Od tada pa do danas, Beograd je mesto gde se susreću različite kulture, prirodne lepote, Istok i Zapad.

ico

OSNOVNI PRINCIPI

Belgrade Waterfront… • Proširuje gradsko jezgro, ne stvarajući izdvojenu celinu • Kreira šetalište pored reke sa mnogo zanimljivog sadržaja • Nudi privlačan javni prostor za stanovnike i posetioce • Od istorijskih zgrada pravi nove dragulje • Stvara karakteristični komšijski ambijent • Daje veliki prostor namenjen pešacima

BELGRADE

21:08

8.5 °C

ico

TALAS NOVOG ŽIVOTA

Belgrade Waterfront modernizaciju grada diže na viši nivo, kreirajući grad budućnosti u kojem se na pametan način prožimaju trgovina, kultura i svakodnevni život.

ico

BELGRADE WATERFRONT GALERIJA

Beogradska zadruga, jedan od najlepših arhitektonskih spomenika Srbije, građena je između 1905. i 1907. godine prema projektu dvojice poznatih arhitekata, Nikole Nestorovića i Andre Stevanovića. Ugaona zgrada sa tri krila, izgrađena od armiranog betona, stilski pripada baroku i Art Nouveau i pravi je primer srpske arhitekture.

ico

SALON 1905

1905, gradski kafé kosmopolitskog duha, upotpunjuje Belgrade Waterfront Galeriju. Avangardni salon je omaž zgradi u kojoj se nalazi, poznatoj kao Beogradska zadruga, sagrađenoj 1905.

ico

SAVANOVA

Svi zainteresovani mogu da saznaju više informacija o Beogradu na vodi u novom promotivnom štandu – Savanova, koji se nalazi na obali Save u produžetku Hercegovacke ulice. Savanova je izgra­đna od strane lokalnih izvo­đača i već je postala jedno od najpopularnijih mesta u gradu za popodnevni ručak ili romantičnu večeru pored reke.

ico

SAVAMALA

Savamala je kvart koji trenutno doživljava potpuni procvat i mesto gde svoje ideje razmenjuju mladi umetnici, arhitekte i drugi kreativni umovi lokalne i internacionalne scene.

ico

NASLEĐE

Beograd, grad koji se dizao i padao nebrojeno puta, zajedno sa svojim graditeljima i osvajačima, brižljivo čuva svoje bogato nasleđe, ali je uvek spreman da otvori novo poglavlje svoje istorije. Glavni grad uzdigao se u simbol transformacije Srbije u centar biznisa, kulture i umetnosti jugoistočne Evrope. Njegovi stanovnici, uvek mladi duhom, jedva čekaju da svoj grad ponovo istaknu na mapi sveta.

ico

SVE U NEPOSREDNOJ BLIZINI

Idealna pozicija Beograda na raskrsnici svetkih puteva omogućava odličnu vezu i sa Istokom i sa Zapadom. Svi vidovi transporta povezuju glavni grad Srbije sa regionom i bilo kojom destinacijom u Evropi. Brojne avio kompanije, a naročito nacionalni avio-prevoznik i njegovi partneri, svakoga dana povezuju Beograd sa celim svetom.

REGISTRUJ SE

REGISTRUJ SE

Ostavi svoje podatke i saznaj kako možeš biti deo najlepše Beogradske lokacije.