W Residences stižu u Beograd!

W Residences stižu u Beograd!

  • W Residences Belgrade ponudiće život na obali reke pod okriljem W Hotels Worldwide
  • W Residences Belgrade spajaju smeli dizajn i insajderski pristup dešavanjima sa energijom prestonice

Beograd, 22. 11. 2019. godine – Kompanija Belgrade Waterfront zvanično je objavila dolazak W Belgrade hotela i brendiranih W stanova u Srbiju. Beograd je prvi grad u regionu u kojem će biti otvoreni brendirani W stanovi.

Belgrade Waterfront prvi u Srbiju donosi trend brendiranih stanova, u okviru kojih stanari mogu da uživaju u uslugama hotela istog brenda, ali u privatnosti svog doma“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront. „W Residences Belgrade namenjene su onima koji zahtevaju vrhunske standarde kvaliteta i prvoklasnu uslugu, koji su ljubitelji muzike, mode i dizajna, zdravog života i aktivno provedenog vremena, a istovremeno vole ekskluzivna WOW iskustva“, dodaje on.

Nastali iz smelog stava i nepresušne njujorške energije, W hoteli već skoro dve decenije redefinišu svet hotelijerstva. Ostavljajući svoj trag širom sveta, sa više od 50 hotela, W prkosi očekivanjima i ruši norme tradicionalnog luksuza gde god se pojavi prepoznatljiv W znak. Sa misijom da podstakne žudnju za životom, W daje varnicu koja pali opsesivnu želju da se život proživi u potpunosti. Provokativni dizajn brenda, prepoznatljiva usluga Whatever/Whenever® i vreva u Living Room pružaju iskustvo koje mnogi kopiraju, nikad ne dostižući ništa slično originalu. Inovativna, inspirativna i zarazna, energija brenda slavi beskrajnu glad gostiju za otkrivanjem šta je to novo na svakoj destinaciji, za tim da vide više, osete više, idu dalje, ostaju duže.

Beogradski W hotel i W Residences Belgrade nalaziće se na spektakularnoj lokaciji na samoj obali Save. Vezu sa rekom pojačaće jedinstveni rooftop koncept sa infinity bazenom i barom na vrhu zgrade, koji će biti na raspolaganju gostima hotela i vlasnicima brendiranih W stanova.

Budući stanari imaće insajderski pristup u W Belgrade, uključujući Living Room, prepoznatljivu W varijantu hotelskog lobija. Stanari takođe mogu da uživaju u prostranoj Away Spa, kao i u FIT gym iskustvu. Sa čuvenom Whatever/Whenever® uslugom dostupnom 24 sata dnevno i W Insider-om koji obezbeđuje pristup najaktuelnijim mestima za koja se još ne zna, stanari će moći da imaju šta god žele, kad god to požele.

Samo zdanje u kome će biti smešteni hotel i brendirani W stanovi inspirisano je arhitektonskim nasleđem Beograda, njegovim reprezentativnim primercima moderne kao što je zgrada BIGZ-a koju je 1937. godine projektovao Dragiša Brašovan, ali i monumentalnom brutalističkom arhitekturom koja je nedavno zadivila svetsku javnost zahvaljujući njujorškoj MOMA postavci.

Osim eksterijera, i sam enterijer zgrade biće posebna dizajnerska avantura, jer će se i u njemu ogledati kulturno nasleđe Beograda i Srbije. Kao jedna od centralnih tema i inspiracija poslužile su tradicionalne beogradske kafane i čuvena beogradska boemština, u savremenoj dizajnerskoj interpretaciji.

Odricanje od odgovornosti

Marriott International, Inc, W Hotel Management, Inc i njihove podružnice ne poseduju, ne razvijaju niti prodaju W Residences Belgrade. Belgrade Waterfront koristi brend i ime W Hotels® pod licencom Marriott International, Inc ili njegovih podružnica. Ako je licenca okončana ili istekla bez obnavljanja, rezidencijalni projekat više neće biti povezan ili imati ikakvo pravo da koristi brend, ime ili obeležja W Hotels.

 

Kontakt
Povratak na vrh