INVESTIRAJTE U SIGURNU BUDUĆNOST. EVO I KAKO!

INVESTIRAJTE U SIGURNU BUDUĆNOST. EVO I KAKO!

Nasuprot predviđanjima, period za nama učvrstio je sigurnost investiranja u nekretnine. Priroda ulaganja u nepokretnu imovinu zahteva potpunu posvećenost, razmišljanje i planiranje unapred. Kako bi ovaj proces bio što jednostavniji, a greške svedene na minimum, ispratite sledeće korake.

Istražite investitore

Ponuda stanova je velika, a kupci su brojni! Trend kupovine stanova u novogradnji nije se zaustavio. Štaviše, usled sve većeg interesovanja za ovu vrstu nekretnina, stanovi na atraktivnim lokacijama u poslednje vreme čak beleže rast u ceni kvadrata. Šum koji se stvara potražnjom nekretnina i njihovom kupovinom na površinu donosi informacije koje ne možete pronaći na sajtu ili u promotivnim tekstovima investitora. Da li je materijal u svim fazama gradnje i enterijera istog kvaliteta, poštuje li investitor rokove, ispunjava li obećano, kakva je pravna pozadina samog objekta? Koliko se investitor prilagođava vašim željama, da li je spreman da učini ustupke i uradi sve kako biste na kraju bili zadovoljni? Oni koji su čitav proces kupovine već završili ili su bolje obavešteni, daće vam vredne savete. Sačekajte sa ishitrenim odlukama! Rešeni da što pre ostvarimo svoje snove i stignemo do ključeva stana o kakvom smo maštali, neretko delujemo naglo i nepromišljeno, stoga precizirajte što više bitnih detalja koji se tiču vaše buduće nekretnine kako biste bili sigurni u sam kvalitet investiranja.

Sagledajte ponudu na tržištu

Da biste odabrali pametno, posvetite se pomnom i analitičkom proučavanju tržišta. Obratite pažnju na sve aspekte koje dobra investicija treba da ima, počevši od lokacije, samog kvaliteta gradnje, povezanošću sa glavnim tačkama grada i organizacije života u naselju gde se nekretnina nalazi. Možda se vaš novi dom nalazi baš na gradilištu pored kog prolazite svakog dana ili u delu grada koji niste ni uzimali u obzir. Kada se radi o bitnim odlukama, kao što je kupovina stana, prioriteti se menjaju i kvalitet i prilagođenost svakodnevnom životu postaju primarni. Sigurnost u svakom segmentu vaše investicije bitna je za dalji povrat novca koji želite da ostvarite na dugoročnom planu.

Pažljivo odredite ulog

Tokom planiranja uvek imajte na umu da će vaše početno ulaganje kasnije biti povrat investicije. Kada planirate sa finansijske strane, važno je da jasno odredite šta želite od nekretnine koju kupujete i koliko ste spremni da investirate. Zbog svih benefita,  stanovi u Belgrade Waterfront-u su suma svih želja i potrebna modernog čoveka i mesto na kom će se ulaganje višestruko isplatiti. Prodajni savetnici tu su da zajedno sa vama pažljivo prođu kroz sve ključne faze investicije i pomognu pri odabiru odgovarajuće nekretnine. Sve nedoumice koje možete imati biće razrešene brzo i efikasno, a vi ćete u svakom trenutku imati tačne i proverene informacije. Neke od odlika pametnog ulaganja jesu i konkretni i precizno definisani uslovi plaćanja. Sa više iskustva u kupovini ili bez njega, trebalo bi da se informišete o pogodnostima za investitore i dodatnim olakšicama pri kupovini.

Idite u korak sa vremenom

Prema podacima sa tržišta, stanovi u prestonici najbrže se izdaju u Beogradu na vodi. Oni se ističu ekskluzivitetom svoje lokacije, najkvalitetnijom gradnjom, prilagodljivošću vašim potrebama i blizinom reke. Visinu i opseg investicije najbolje bi bilo da odredite prema nameni nekretnine. Ukoliko se radi o poslovnom prostoru, spratnost vam neće biti toliko važna, ali će se, ako je u pitanju porodični stan, naći na vrhu liste prioriteta. Proverite da li vaša zgrada funkcioniše po smart sistemu i šta je od tehnoloških inovacija prilagođeno stanovanju. Zaštita i sigurnost takođe su vrlo važni, a u samom kvartu Belgrade Waterfront, brigu o stanarima vodi profesionalno obezbeđenje u okviru stambenog kompleksa. Kao stanar zgrade, imaćete mogućnost velikog izbora obrazovnih, kulturnih, zabavnih sadržaja, šopinga i razonode, i to sve na jednom mestu. Pri planiranju kupovine, imajte na umu da je izdavanje stanova takođe jedan od isplativijih načina da profitirate zahvaljujući vrednosti nepokretne imovine.

Pronađite idealnu nekretninu

Kako biste osigurali dobit svoje investicije, pronađite onu koja odgovara svim vašim kriterijumima. Kada su pozicije za stanovanje ili poslovni prostor u pitanju, Belgrade Waterfront nema konkurenciju. Pored Save koja će biti vaša oaza mira i relaksacije, ova nova međunarodna destinacija rezultat je poslednjih trendova u građevini. Zbog odlične povezanosti sa ostatkom grada i njegovim važnijim lokalitetima, ovaj kompleks poznat je zbog idealne pozicioniranosti u samom srcu glavnog grada. Kreiran tako da uštedi vaše vreme, dizajniran da pruži osećaj mira i blagostanja, stan u Beogradu na vodi idealan je za investitore zbog posebnih pogodnosti koje uživaju.

Investirajte “ispred vremena”

Moderan koncept stanovanja koji sva dešavanja stavlja ispred vas, a ostavlja vam dosta prostora za uživanje u slobodnom vremenu i porodičnom životu, čini stanove u Beogradu na vodi idealnim za život. Nekretninu koju planirate da učinite svojim vlasništvom treba posmatrati kroz vreme – tako da uvek ima neoborivu vrednost. Postanite jedan od ponosnih vlasnika nekretnine po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Još jedan podstrek za kupovinu su i stambeni krediti kreirani ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Kontakt
Povratak na vrh