Politika kolačića

Ažurirano: 17. Januara 2023.

Politika kolačića

Kolačići

Koristimo kolačiće za prikupljanje podataka o korišćenju sajta www.belgradewaterfront.com Svrha prikupljanja podataka putem kolačića nema za cilj da identifikuje korisnike sajta, već da poboljša sadržaj sajta i unapredi Vaše korisničko iskustvo.

Ukoliko želite da blokirate upotrebu kolačića, to možete uraditi putem odgovarajućeg menija u okviru Vašeg internet pretraživača.

Sajt koristi nekoliko vrsta kolačića, koji se koriste u različite svrhe:

  • Neophodni kolačići – ovi kolačići čine da sajt bude upotrebljiv tako što omogućavaju osnovne funkcije kao što su navigacije stranica i pristup zaštićenim delovima sajta. Sajt ne može pravilno da funkcioniše bez ovih kolačića.
  • Statistički kolačići – pomažu nam da razumemo način na koji posetioci sajta koriste naš sajt tako što anonimno prikupljaju i prijavljuju podatke.
  • Kolačići trećih strana – na primer, kolačići za dodatke za društvene mreže (Facebook, Twitter, Youtube). Ove kolačiće ne kontroliše Beograd na vodi,  već treća lica. Posetioci sajta bi trebalo da se upoznaju sa uslovima korišćenja kolačića trećih strana na sajtovima tih strana, gde korisnici mogu da odbiju ili da daju saglasnost za korišćenje kolačića trećih strana.
  • Marketinški kolačići – pomažu nam da vam omogućimo dobro korisničko iskustvo, prilagodimo sadržaj sajta i omogućavaju nam da neprestano poboljšavamo sajt.

Kako da blokirate kolačiće?

Većina internet pretraživača je konfigurisana da podrazumeva prihvatanje kolačića. Međutim, ukoliko želite da odbijete ili izbrišete kolačiće (ili sličnu tehnologiju), molimo Vas da pogledate odeljak za pomoć i podršku na Vašem pretraživaču za uputstva o tome kako da blokirate ili obrišete.

Kontakt
Povratak na vrh