Mohamed Alabbar

Eagle Hills

Mohamed Alabbar

PREDSEDNIK, EAGLE HILLS

Dok Beograd transformiše svoju obalu u srcu grada, Eagle Hills pruža podršku i ekspertizu u stvaranju gradskog centra iz budućnosti – koji će uključivati znamenitosti poput Kule Beograd, najviše zgrade i Galerije, najvećeg šoping, gastronomskog i zabavnog centra u regionu.

Eagle Hills je privatna građevinska kompanija iz Abu Dabija, specijalizovana za građevinsku delatnost i ulaganja u nekretnine.

Novi standardi savremenog života

Specijalizovana za izgradnju modernih gradskih jezgara i vrhunskih destinacija na novim tržištima, kompanija je postala međunarodni simbol kvaliteta, ulaganja i prestiža.

Eagle Hills pokreće velike razvojne projekte koncipiranjem i izgradnjom objekata mešovite namene koji podstiču i diverzifikuju lokalnu ekonomiju, stvaraju nova radna mesta, privlače domaće i strane investicije i pospešuju razvoj poslovanja i turizma.

Kompanija promoviše ostvarenje vrhunskog životnog stila kroz osmišljavanje i implementaciju savremenih gradskih sadržaja, uključujući stambene i poslovne objekte, ugostiteljstvo, tržne centre, maloprodajne objekte i zdravstvenu zaštitu.

16

ZEMALJA

70+

HOTELA I ODMARALIŠTA

150K

DOMOVA

9

TRŽNIH CENTARA

DEO PUTOVANJA

Kontakt
Povratak na vrh