BW Riviera

Reka na dohvat ruke

POGLEDAJTE VIŠE

BW RIVIERA

od 817.888

139

Stana

247

Parking mesta

25

Spratova

Reka na dohvat ruke

Dobro došli u BW Rivieru, vrhunac kosmopolitskog života na obali reke!

BW Riviera predstavlja savršen sklad najsavremenije arhitekture i najekskluzivnije lokacije u prestonici, nudeći svojim stanarima vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.
Terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna, osim što predstavljaju najupečatljiviju fasadnu karakteristiku BW Riviera, dizajnirani su tako da u svakom trenutku život njenih stanara bude ukrašen spektakularnim pogledima i ispunjen obiljem dnevne svetlosti i svežim vazduhom.
BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade poput BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija, mesto najboljeg šopinga u gradu, na svega nekoliko minuta šetnje.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  PRIMERI STANOVA

  Ukupna površina 226.11m2

  Skica stana u zgradi BW Riviera

  Ukupna površina 119.87m2

  Skica stana br 2 u zgradi BW Riviera

  Ukupna površina 174.22m2

  Skica stana br 3 u zgradi BW Riviera
  Artboard 7

  Obezbeđenje 24/7

  SPA-ICON

  Wellness center

  GARAGE-ICON

  Podzemna garaža

  FIRST-ROW-RIVER-VIEW-ICON

  Prvi red do reke

  CONCIERGE-ICON

  Concierge servis

  GALERIJA

  Blizina Galerije

  Najviši standardi gradnje

  Kada je reč o dizajnu enterijera i završnih radova, stanovi u BW Riviera predstavljaju najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije. Projektovani su tako da ispune sve kriterijume estetskog i praktičnog ugođaja.

  Dnevna soba u zgradi BW Riviera
  Dnevna soba u zgradi BW Libera

  Stanovi sa otvorenim pogledom

  BW Riviera je osmišljena tako da poseduje više stanova na uglovima zgrade, kojima je omogućen nesvakidašnji otvoren pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan, uz obilje sunčane svetlosti za savršeno al fresco životno iskustvo.

  Obezbeđenje i concierge servis

  Unutar zgrade nalazi se prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, kao i služba za održavanje i obezbeđenje.

  Lobi u zgradi BW Riviera
  Stan u zgradi BW Riviera

  BW Riviera Executive Suites: Najbliže savršenstvu

  Sada je u ponudi i ograničen izbor premium apartmana u zgradi BW Riviera, u prvom redu do reke. Apartmani nude prostran životni prostor (više od 80m2) sa fleksibilnom dnevnom zonom, na najprestižnijoj adresi u Beogradu. BW Riviera Executive Suites je savršen izbor za sve koji su navikli na najviše standarde, vode dinamičan život i traže stan optimalne kvadrature i fleksibilnog karaktera.

  BW Riviera poseduje najluksuzniji nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život unutar same zgrade.

  Ovde vas očekuje wellness i spa centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama.

  Bazen u zgradi BW Riviera
  Recepcija u zgradi BW Riviera

  INFORMACIJE O ZGRADI

  Ova impresivna zgrada od 25 spratova i 139 stanova odiše jedinstvenim utiskom prostranstva i elegancije, kojim najviše plene terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna.

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  Registruj interesovanje

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh