BW Riviera

Reka na dohvat ruke

POGLEDAJTE VIŠE

BW RIVIERA

od 817.888

139

Stana

247

Parking mesta

25

Spratova

Reka na dohvat ruke

Dobro došli u BW Rivieru, vrhunac kosmopolitskog života na obali reke!

BW Riviera predstavlja savršen sklad najsavremenije arhitekture i najekskluzivnije lokacije u prestonici, nudeći svojim stanarima vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.
Terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna, osim što predstavljaju najupečatljiviju fasadnu karakteristiku BW Riviera, dizajnirani su tako da u svakom trenutku život njenih stanara bude ukrašen spektakularnim pogledima i ispunjen obiljem dnevne svetlosti i svežim vazduhom.
BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade poput BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija, mesto najboljeg šopinga u gradu, na svega nekoliko minuta šetnje.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 226.11m2

Ukupna površina 119.87m2

Ukupna površina 174.22m2

Artboard 7

Obezbeđenje 24/7

SPA-ICON

Wellness center

GARAGE-ICON

Podzemna garaža

FIRST-ROW-RIVER-VIEW-ICON

Prvi red do reke

CONCIERGE-ICON

Concierge servis

GALERIJA

Blizina Galerije

Najviši standardi gradnje

Kada je reč o dizajnu enterijera i završnih radova, stanovi u BW Riviera predstavljaju najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije. Projektovani su tako da ispune sve kriterijume estetskog i praktičnog ugođaja.

Stanovi sa otvorenim pogledom

BW Riviera je osmišljena tako da poseduje više stanova na uglovima zgrade, kojima je omogućen nesvakidašnji otvoren pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan, uz obilje sunčane svetlosti za savršeno al fresco životno iskustvo.

Obezbeđenje i concierge servis

Unutar zgrade nalazi se prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, kao i služba za održavanje i obezbeđenje.

BW Riviera Executive Suites: Najbliže savršenstvu

Sada je u ponudi i ograničen izbor premium apartmana u zgradi BW Riviera, u prvom redu do reke. Apartmani nude prostran životni prostor (više od 80m2) sa fleksibilnom dnevnom zonom, na najprestižnijoj adresi u Beogradu. BW Riviera Executive Suites je savršen izbor za sve koji su navikli na najviše standarde, vode dinamičan život i traže stan optimalne kvadrature i fleksibilnog karaktera.

BW Riviera poseduje najluksuzniji nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život unutar same zgrade.

Ovde vas očekuje wellness i spa centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama.

INFORMACIJE O ZGRADI

Ova impresivna zgrada od 25 spratova i 139 stanova odiše jedinstvenim utiskom prostranstva i elegancije, kojim najviše plene terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh