BW Scala

Veliki korak za budućnost

POGLEDAJTE VIŠE

BW Scala

od 277.888

223

Stana

257

Parking mesta

13

Spratova

Veliki korak za budućnost

Posetite naš Prodajni centar na Sava Promenada i saznajte sve što ste ikada želeli da znate o životu u Belgrade Waterfront-u. Naši prodajni savetnici pomoći će vam da izaberete vašu idealnu investiciju, uz šta ćete imati priliku i da saznate više o ponudi stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za stanove u Belgrade Waterfront- u. Registrujte svoje interesovanje i provedite dan na suncem okupanoj Sava Promenadi.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 52.96m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Scala

Ukupna površina 80.05m2

Skica stana br 8 u zgradi BW Scala

Ukupna površina 109.65m2

Skica stana br 5 u zgradi BW Scala
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

Pristup garaži

markets-svg-min

Marketi u blizini

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

playground-svg-min

Igralište za decu

Idealno mesto za zdrav i aktivan život!

Veliko, uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem formira zeleno srce kompleksa, zamišljeno kao zona opuštanja i dečijih aktivnosti za sve stanare. Veličanstveni park, koji praktično predstavlja produžetak zajedničkog dvorišta, sadrži čitav niz sportsko-rekreativnih sadržaja za osobe svih starosnih grupa i interesovanja, dok obližnje šetalište Sava Promenada čini savršeno okruženje za trčanje, vožnju bicikla i rolera ili laganu šetnju pored reke.

Pozicionirana na raskrsnici ključnih saobraćajnih pravaca, BW Scala pruža direktan pristup jednoj od glavnih arterija Belgrade Waterfronta, kao i brzu i jednostavnu vezu sa ključnim punktovima prestonice.

Terasa u Bloku B
Balkon u Bloku C

INFORMACIJE O ZGRADI

Retke su urbane celine u kojima se sve komponente životnog stila savršeno uklapaju. BW Scala je jedan takav dragulj: besprekoran spoj savremene stambene arhitekture i prirodnog okruženja, gradske vreve i spokojstva, funkcionalnog komfora i obilja mogućnosti. To je život po meri čoveka. To je BW SCALA!

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh