BW Quartet 4

DOBRO DOŠLI U DOBAR ŽIVOT

POGLEDAJTE VIŠE

BW Quartet 4

od 257.888

114

Stana

131

Parking mesta

9

Spratova

DOBRO DOŠLI U DOBAR ŽIVOT

Prostrano privatno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za odmor čini zeleno srce kompleksa, zamišljeno kao bezbedno i tiho utočište za stanare i one koji rade.
U obližnjem Savskom parku nalazi se niz sportskih i rekreativnih sadržaja, uključujući multifunkcionalni sportski teren, stolove za stoni tenis, 700 m dugačku stazu za džoging, prostor za piknik, dečije igralište i prvo interaktivno vodeno igralište u Beogradu.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 58.99m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Quartet 4

Ukupna površina 81.78m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Quartet 4

Ukupna površina 115.54m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Quartet 4
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

markets-svg-min

Marketi u blizini

BW Quartet 4 redefiniše savremeni život i rad u dinamičnom urbanom okruženju. Jedna od ključnih prednosti za stanare je činjenica da se sve što doprinosi ugodnom i ispunjenom životu nalazi nadomak vašeg doma, pružajući vam više mogućnosti da uživate u nezaboravnim trenucima sa porodicom, i da svakodnevno nalazite novu inspiraciju.

Spavaća soba u zgradi BW Quartet 4
Savski Park i BW Quartet 4

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Quartet 4 je slobodnostojeći stambeni kompleks srednje visine, lociran u četvrtom redu zgrada od obale Save, tačno preko puta Savskog parka. Osnova zgrade je u obliku slova „L“, sa dužom stranom koja gleda na Savski park duž novog bulevara, a privatno zajedničko dvorište u pravcu Savske ulice obezbeđuje stanarima umirujuć pogled na bujno zelenilo.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh