BW Rima

TU GDE SVE IMA

POGLEDAJTE VIŠE

BW Rima

od 405.888

198

Stanova

252

Parking mesta

26

Spratova

TU GDE SVE IMA

BW Rima je nova zgrada u drugom redu od reke Save, koja porodicama pruža intimnu atmosferu življenja u samom srcu prestonice, sa izuzetnom povezanošću sa ostatkom grada. Zahvaljujući jedinstvenoj „cik-cak” arhitekturi zgrade, skoro 80% stanova ima pogled na dve strane sveta, a čak 50% jednosobnih stanova poseduje takvu dvostranu orijentaciju dnevnih soba.

Najprodavaniji stan u Beogradu na vodi, sa površinom od 46m² dostupan je u ograničenom broju – od prvog do četvrtog sprata ima ih na samo dve pozicije, sa pogledom na unutrašnje dvorište i tržni centar Galerija.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  Specijalan plan otplate Beograda na vodi

  STANOVI NOVOGRADNJE UZ POSEBAN PLAN OTPLATE

  Bez obzira da li želite osnovati svoj dom, obezbediti siguran život za svoju porodicu ili ostvariti dugoročnu investiciju, BW Rima je idealan izbor za različite potrebe i ciljeve. Sa svojom upečatljivom arhitekturom, obiljem sadržaja za decu i odrasle, kao i visokim potencijalom na tržištu nekretnina, ova zgrada nudi savršen spoj komfora, fleksibilnosti i finansijske stabilnosti.

  Osigurajte sebi luksuzan život na korak od reke uz specijalan plan otplate na 7 rata tokom izgradnje, uz 0% kamate.

  PRIMERI STANOVA

  Ukupna površina 45.96 m²

  Ukupna površina 57.11 m²

  Ukupna površina 60.94 m²

  SECURITY ICON

  Obezbeđenje 24/7

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  SPA ICON

  Spa & Wellness centar

   

  CAFE

  Kafići i
  restorani

  PET STATION

  Stanica za kućne ljubimce

  ZELENA OAZA U GRADSKOM JEZGRU

  Belgrade Waterfront je uveo jedinstven pijačni trend u Srbiji, nudeći kutak za kvalitetnu hranu i poseban ugođaj, udaljen samo 5 minuta hoda od zgrade BW Rima. Ova savremena natkrivena pijaca podseća na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci, gde se najbolji ukusi i mirisi neprimetno stapaju sa energijom grada na jedinstven način.

  Nekoliko ulaza vodiće u prirodno osvetljeni centralni hol, koji će biti „srce“ objekta. Ova pijaca nije samo mesto za kupovinu svežih proizvoda i kvalitetnih delikatesa – dizajnirana je da pruži potpuno iskustvo za sva čula. Posetioci mogu da pojedu „nešto s nogu“ ili da sednu u restoran, popiju kafu, piće, ili da se opuste prijatnoj atmosferi i toplini unikatnog ambijenta.

  GALERIJA

  Galerija

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  kindergarden

  Dvojezična državna osnovna škola i vrtić

  metro

  Metro stanica

  PARK ICON

  Savski park

  ŽIVOT NA PRAVOM MESTU

  Smeštena odmah prekoputa tržnog centra Galerija, BW Rima nudi neposredan pristup najboljoj lokaciji za šoping, gastronomiju i zabavu u Beogradu.

  Osim stambene zgrade, na istom plotu biće izgrađena i moderna poslovna zgrada A klase, dok će stanari do poslovnih centara na Novom Beogradu stići za oko 7 minuta vožnje.

  BW Rima je jedinstveno okruženje za zdraviji i aktivniji način života. Prostrano uređeno zajedničko dvorište, koje će biti odvojeno od ulice živom ogradom, čini zeleno srce kompleksa, u kome će se nalaziti igralište za decu, teren za boćanje za odrasle, ali i zona za opuštanje stanara. Veličanstveni Savski park, udaljen samo jedan blok od zgrade, nudi niz sportskih i rekreativnih sadržaja za osobe svih uzrasta i interesovanja, dok obližnja Sava Promenada duga 1,8 kilometara pruža priliku za trčanje, vožnju bicikla ili opuštenu šetnju pored reke. Ne smemo zaboraviti najsavremeniji sporstki centar koji će stanarima dati priliku da tokom cele godine uživaju u sportskim aktivnostima.

  Uređen plato ispred zgrade BW Rima na kom se nalaze maloprodajni objekti, kafići i restorani
  Dvostrano orijentisane terase stanova u zgradi BW Rima

  INSPIRATIVNI POGLEDI

  Primarni atributi stanova u BW Rima su zadivljujući pogledi, maksimizirani za sve stambene jedinice u zgradi, zahvaljujući specifičnom “cik-cak” rasporedu. Na zapadnoj strani zgrade, svi stanovi od nivoa 16 i naviše imaće pogled na reku, a oni na nižim nivoima mogu videti Novi Beograd preko krovova Galerije. Sa istočne strane, pruža se pogled ka “Ložionici”, a svi stanovi od nivoa 4 i naviše imaće direktan pogled na grad i bujne padine Senjaka.

  Ulaz u zgradu BW Rima pored kog se nalaze maloprodajni objekti, kafići i restorani

  VIŠE SADRŽAJA ZA SVAKI DAN

  Prizemlje i plato isped zgrade su namenjeni maloprodajim objektima, kafićima i restoranima, pružajući stanarima sve potrebne sadržaje i usluge. Pored toga, najrazličitiji sadržaji dostupni su kako stanarima, tako i svim drugim posetiocima, na uređenom javnom trgu, strateški pozicioniranom na pešačkoj trasi koja povezuje Galeriju, Kulu Beograd i Sava Promenadu.

  Kreativni centar Ložionica u Beogradu na vodi

  OBRAZOVNI I KULTURNI CENTAR

  Najmlađi članovi porodice na raspolaganju imaju dvojezičnu državnu osnovnu školu i vrtić koji nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom. Brojni obrazovni i kulturni sadržaji u Beogradu na vodi mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, dok je umetnički centar “Ložionica” udaljen svega par minuta od vašeg doma.

  INFORMACIJE O ZGRADI

  BW Rima ima 26 spratova i 198 stanova, od kompaktnih jednosobnih do prostranih trosobnih jedinica. Zgrada sadrži unutrašnje dvorište i podzemnu garažu na dva sprata sa 252 parking mesta.

  Pristup ulaznom lobiju je planiran kako iz javne ulice sa saobraćajem, tako i iz unutrašnjeg dvorišta, a u njemu će se nalaziti recepcija, obezbeđenje, poseban prostor za poštanske sandučiće, kao i kutak za higijenu vaših kućnih ljubimaca. Stambeni ulazi su naglašeni kroz arhitektonsko rešenje, dok jedinstvena etaža i organizacija hodnika pruža osećaj malog, neposrednog komšiluka.

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  Registruj interesovanje

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh