BW Quartet 1

Duh starog grada, u centru novog grada

POGLEDAJTE VIŠE

BW Quartet 1

od 321.888

232

Stana

284

Parking mesta

8

Spratova

Duh starog grada, u centru novog grada

Posetite naš Prodajni centar na Sava Promenada i izaberite svoj savršeni dom na obali reke Save. Nova ponuda stanova u BW Quartet 1, nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Naši prodajni savetnici predstaviće vam specijalnu ponudu stanova, kao i upoznati sa ponudom stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Registrujte svoje interesovanje i uživajte u kvalitetu života koji zaslužujete!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 57.52m2

Ukupna površina 116.89m2

Ukupna površina 84.77m2

security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

markets-svg-min

Marketi u blizini

Sva lica grada na dohvat ruke

Svojom jedinstvenom lokacijom u BW Park Districtu, između Savskog parka i Savske ulice, BW Quartet nudi sve što je potrebno za ispunjen gradski život. Uz stari grad na korak od stana, tu je i Galerija Belgrade, kao i brojni sadržaji na Sava Promenadi. Uživajte u duhu Beograda na najlepši mogući način.

07-min
08-min

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Quartet je prva osmospratnica u Belgrade Waterfront-u. Svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina Savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh