BW Nika

POBEDA AKTIVNOG ŽIVOTA

POGLEDAJTE VIŠE

BW NIKA

od 392.888

219

Stana

296

Parking mesta

18

Spratova

POBEDA AKTIVNOG ŽIVOTA

Upoznajte novu viziju života u zgradi BW Nika!

BW Nika je perfektan izbor za sve koji vode aktivan i zdrav život. Neposredna blizina Savskog parka, prostrano unutrašnje dvorište i sportski centar BW Apollo koji se nalazi na istoj parceli, pružaju stanarima mogućnost za najrazličitije vrste rekreacije – od džoginga oko parka, preko kolektivnih sportova na multifunkcionalnom terenu usred zelenila, do najsavremenije teretane i plivanja na zatvorenom bazenu. Obližnja Sava Promenada nudi savršene uslove za opuštajuću šetnju, a biciklističke staze protežu se kroz celo naselje.

Eksterijer BW Nika je jednostavan, moderan i urban i sastoji se od tri kaskadna bloka različite visine. Na ulazu u BW Nika nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem, odvojenim prostorom za prijem pošte, kao i pet station, gde možete da očistite svoje kućne ljubimce po povratku iz šetnje. Svi stanovi imaju terasu i kuhinju otvorenog plana, kao i velike prozore koji propuštaju obilje dnevne svetlosti. U podzemnoj garaži nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, a uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 80.42m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Nika

Ukupna površina 56.79m2

Skica stana u zgradi BW Nika

Ukupna površina 111.24m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Nika
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

kolica-svg-min

Marketi u blizini

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

restaurant-svg-min

Blizina restorana

Za trenutke istinske sreće

Inspirisana boginjom pobede, brzine i snage u grčkoj mitologiji, BW Nika podiže standarde savremenog života i rada u velikom gradskom okruženju uz direktnu povezanost sa Savskim trgom, Kulom Beograd i Sava Promenadom, kao i budućom glavnom metro stanicom.

Sportsko-rekreativni centar svetske klase BW Apollo, na pragu Vašeg doma, uz zatvoreni bazen, SPA, najsavremeniju teretanu i programe namenjene deci, nudi mnoštvo sadržaja za aktivan i zdrav život.

INFORMACIJE O ZGRADI

Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uređenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh