BW Sole

Sunčana strana života

POGLEDAJTE VIŠE

BW Sole

od 442.888

184

Stana

213

Parking mesta

16

Spratova

Sunčana strana života

Prilikom uživanja u šetnji na najlepšem beogradskom keju, Sava Promenada, iskoristite priliku da posetite naš Prodajni centar i informišete se o novoj ponudi stanova u zgradi BW Sole. Pozicionirana prema Savskom parku i uređenom zajedničkom dvorištu, BW Sole nudi najbolje od gradskog života. Naši prodajni savetnici predstaviće vam benefite ove elegantne šesnaestospratnice, kao i pomoći pri odabiru vaše nove investicije. Takođe, imaćete priliku da saznate više i o stambenim kreditima kreiranim ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Registrujte svoje interesovanje i doživite sunčanu stranu života u BW Sole!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 73.85m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Sole

Ukupna površina 53.28m2

Skica stana u zgradi BW Sole

Ukupna površina 80.04m2

Skica stana br 10 u zgradi BW Sole
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

Park u blizini

markets-svg-min

Marketi u blizini

Unesite sunce u vaš život

Smeštena u trećem redu zgrada od obale Save, s prednošću direktnog pogleda na prelepo uređeni Savski park, BW Sole svojim stanarima nudi jedinstven skup ekskluzivnih sadržaja.

Bilo da tražite vrhunske brendove, gastronomske specijalitete, prijatan ambijent za druženje uz kafu ili zabavu za celu porodicu… sve nalazi se odmah iza ugla. Izvanredni pogledi, obilje prirodnog svetla i protok svežeg vazduha samo su neke od dodatnih vrednosti koje život u Belgrade Waterfront-u pruža.

Terasa u Bloku B

INFORMACIJE O ZGRADI

Smeštena u srcu Park distrikta Belgrade Waterfront-a, BW Sole nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema Sava Parku i uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Doživite sunčanu stranu života u BW Sole! Mesto na kome možete da živite i stvarate slobodno je mesto koje zovete dom.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh