BW Quartet 3

VAŠE SAVRŠENO MESTO ZA ŽIVOT

POGLEDAJTE VIŠE

BW Quartet 3

od 270.888

267

Stana

307

Parking mesta

8

Spratova

VAŠE SAVRŠENO MESTO ZA ŽIVOT

Posetite naš Prodajni centar na Sava Promenada saznajte više o ponudi stambenih jedinica BW Quartet. Naši prodajni savetnici predstaviće vam život u ekskluzivnom kvartu Belgrade Waterfront, kao i pomoći da izaberete vašu idealnu investiciju. Imaćete priliku i da saznate više o ponudi stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za stanove u Belgrade Waterfront-u. Registrujte svoje interesovanje i postanite ponosni vlasnik nekog od najnovijih stanova u našoj ponudi!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 115.64m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Quartet 3

Ukupna površina 55.05m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Quartet 3

Ukupna površina 85.36m2

Skica stana u zgradi BW Quartet 3
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

markets-svg-min

Marketi u blizini

Mesto gde možete sve

Mogućnost provođenja kvalitetnog vremena sa porodicom i prijateljima i svakodnevno uživanje u uzbudljivim sadržajima spada u retke privilegije. Smeštena na izuzetnoj lokaciji, stambena zgrada BW Quartet okružena je svim sadržajima koji nude inspirativan i ispunjen život u srcu srpske prestonice.

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Quartet je stambeni objekat srednje visine, lociran u prvom redu, odmah do Savskog parka. Stanovi su projektovani tako da se prirodno svetlo maksimalno iskoristi, a privilegovana pozicija zgrade duž parka omogućava neometan pogled na uređeno zelenilo i reku, kao i na staro gradsko jezero u pozadini.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh