BW Victoria

IZBOR POBEDNIKA

POGLEDAJTE VIŠE

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  BW Victoria

  od 405.888

  260

  Stanova

  318

  Parking mesta

  16

  Spratova

  IZBOR POBEDNIKA

  BW Victoria, nova ekskluzivna zgrada na samoj obali reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi, Vas poziva u svet savršenog komfora.

  U ponudi su uskoro useljivi luksuzni stanovi različitih struktura sa moćnim pogledom na reku, zatvorenim bazenom, spa i welllness centrom u zgradi. Ovo idealno okruženje za porodice sadrži uređene zelene površine, parkove, najmodernije obrazovne ustanove i sportske sadržaje u neposrednoj blizini.

  STANOVI NOVOGRADNJE UZ POSEBAN PLAN OTPLATE

  Arhitektonski upečatljiva, sa brojnim pogodnostima unutar zgrade i sa različitim kulturnim i rekreativnim sadržajima nadomak Vašeg praga, BW Victoria svojim stanarima nudi vrhunske standarde stanovanja u srcu prestonice.

  Osigurajte sebi luksuzan život na korak od reke uz specijalan plan otplate na 7 rata tokom izgradnje, uz 0% kamate.

  PRIMERI STANOVA

  Ukupna površina 55.71m²

  Ukupna površina 67.00m²

  Ukupna površina 100.95m²

  Ukupna površina 129.63m²

  SECURITY ICON

  Obezbeđenje 24/7

  FIRST ROW RIVER VIEW ICON

  Prvi red do reke

  SPA ICON

  Spa & Wellness centar

   

  Residential club

  Residential club

  CAFE

  Kafići i
  restorani

  PET STATION

  Stanica za kućne ljubimce

  Spa zona u zgradi BW Victoria sa unutrašnjim bazenom koji ima pogled na most i na reku

  LUKSUZ KAO ŽIVOTNI STIL

  Na prvom spratu BW Victoria se nalazi spa zona za stanare, osmišljena kao idealno mesto za odmor i rekreaciju. Spa centar obuhvata unutrašnji bazen sa pogledom na reku, saunu, savremenu teretanu i svlačionicu sa tuševima.

  Residential club, koncipiran po principu business lounge-a, takođe je smešten na prvom spratu, a stanari ovde mogu da organizuju poslovne i privatne sastanke.

  GALERIJA

  5 minuta šetnje do Galerije

  BW APOLLO ICON

  3 minuta šetnje do sportskog centra

  kindergarden

  4 minuta šetnje do državne osnovne škole i vrtića

  metro

  4 minuta šetnje do metro stanice

  PARK ICON

  4 minuta šetnje do Savskog parka

  Poslovni sadrzaj

  5 minuta vožnje do poslovnih sardžaja Novog Beograda

  EKSKLUZIVNA LOKACIJA NA SAMOJ OBALI REKE

  Idealno se uklapajući u postojeće okruženje i Sava Promenadu uravnoteženom geometrijom eksterijera i kubičnim formama karakterističnim za beogradski modernizam, BW Victoria objedinjuje savremeni stil i tradicionalni duh grada. Enterijer je moderan i u potpunosti prilagođen savremenom stanaru.

  Prodavnice, kafići i restorani nalaze se u prizemlju i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana.

  Zgrada BW Victoria sa pogledom na Sava Promenadu i reku, u čijem se prizemlju nalaze prodavnice, restorani i kafići
  Lobi u zgradi BW Victoria u Beogradu na vodi

  ULAZNI LOBI

  Na ulazu u zgradu se nalazi lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, odvojeni prostor za prijem pošte, prostorija za odlaganje dečijih kolica, pet station gde ljubimce možete da očistite po povratku iz šetnje, kao i prostorija za smeštaj bicikala.

  Dnevna soba u zgradi BW Victoria u Beogradu na vodi

  POGLED KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA

  U zavisnosti od orijentacije, stanovi imaju neometan pogled na reku, panoramu grada, ušće Save u Dunav i Kalemegdan, kao i na dva simbola prestonice – tradicionalni, spomenik Pobednik i novi, Kulu Beograd.

  Kuhinja u zgradi BW Victoria u Beogradu na vodi

  KONCEPT OTVORENE KUHINJE

  Svi stanovi imaju kuhinju otvorenog plana za lagodnije organizovanje svakodnevnih porodičnih okupljanja, dok visoki prozori od poda do plafona u stan unose obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha.

  INFORMACIJE O ZGRADI

  Šesnaestospratnica BW Victoria poseduje 260 stanova različitih struktura – studio, jedinice sa jednom, dve ili tri spavaće sobe, kao i penthaus sa četiri spavaće sobe na povučenom spratu.

  Garaža je projektovana kao kružni sistem sa više polunivoa koji su spojeni i imaju zajednički ulaz, a od kojih su dva podzemna i tri nadzemna nivoa.

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  Registruj interesovanje

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh