BW Sensa

ELEGANCIJA NAJVIŠIH STANDARDA

POGLEDAJTE VIŠE

BW Sensa

od 268.888

230

Stana

273

Parking mesta

8

Spratova

ELEGANCIJA NAJVIŠIH STANDARDA

Predstavljamo Vam novu adresu najboljih životnih senzacija!
BW Sensa je nova zgrada koja se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Pozicionirana je u četvrtom redu od reke Save, u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima.
BW Sensa poseduje sve ono što očekujete od životnog prostora u savremenoj gradskoj sredini. Predstavlja pravo utočište za sve one koji su u potrazi za idealnom simbiozom mesta za život i rad. Zahvaljujući obliku zgrade koji podseća na ćirilično slovo P, unutrašnje dvorište postaje prava mala zelena, tiha i bezbedna oaza u srcu BW Sense. Neposredna blizina Savskog parka pruža Vam izobilje mogućnosti za relaksaciju i aktivan život, dok se na nekoliko minuta šetnje od zgrade nalazi popularna Sava Promenada, idealno mesto za rekreaciju, porodično ili opuštanje sa prijateljima pored reke.
U svakom trenutku bićete okruženi idealnim uslovima u kojima Vaš životni stil pronalazi svoju nišu!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 58.69m2

Primer strukture stana 1 - BW Sensa

Ukupna površina 85.90m2

Primer strukture stana 2 - BW Sensa

Ukupna površina 123.84m2

Primer strukture stana 3 - BW Sensa
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

playground-svg-min

Igralište za decu

markets-svg-min

Marketi u blizini

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

Osećaj novog života

Zatvorite oči. Zamislite sve što želite od svog novog života. Osetite umirujući zvuk zelenila koje se njiše na laganom povetarcu, udaljeni žamor gradske vreve, šum reke, sjaj najboljih sadržaja. Zamislite bezbroj mogućnosti, sigurnost, udobnost, kvalitet. Slobodu da svaki vaš izbor bude odraz onoga što vas čini osobom kakva jeste. Zamislite sreću i ispunjenost. Otvorite oči. Ne morate više da zamišljate, dobro došli u BW Sensa – Vaš novi život.

Dnevna soba sa kuhinjom u BW Sensa
Pogled sa terase u BW Sensa

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Sensa je projektovana kao stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju orijentisanim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 273 parking mesta za stanare. U zgradi se nalazi recepcija sa obezbeđenjem za potpuni osećaj sigurnosti i bezbednosti, uz poseban deo za poštanske sandučiće. Iz zgrade se izlazi direktno u zajedničko živopisno dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju, što je izuzetna privilegija u gradskim uslovima života.

Mapa zgrade BW Sensa

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Registruj interesovanje

    Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

      Kontakt
      Povratak na vrh