BW Thalia

Thalia – na korak do sreće

POGLEDAJTE VIŠE

BW Thalia

od 405.888

178

Stana

229

Parking mesta

15

Spratova

Na korak do sreće

Petnaestospratna stambena zgrada BW Thalia i njeno okruženje osmišljeni su imajući u vidu pre svega potrebe porodica sa decom. Brojni sadržaji u neposrednom okruženju zgrade mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, a roditeljima značajne uštede vremena u organizovanju svakodnevnih aktivnosti. U zavisnosti od položaja unutar zgrade, stanovi gledaju na reku, unutrašnje dvorište ili na panoramu grada.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 80.35m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Thalia

Ukupna površina 56.70m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Thalia

Ukupna površina 32.44m2

Skica stana br 4 u zgradi BW Thalia
Artboard 7

Obezbeđenje 24/7

Artboard 10

Minut hoda do škole

Artboard 12

Minut hoda do vrtića

Artboard 9

5 minuta hoda do Galerije

Artboard 12_1

Minut hoda do sportskog centra

Artboard 8

Kafići i
restorani

Artboard 5

2 minuta hoda do dečijeg pozorišta

Artboard 3

2 minuta hoda do interaktivnog dečijeg muzeja

Artboard 4

2 minuta hoda do Istorijskog muzeja Srbije

Artboard 2

Minut hoda do metro stanice

riverfront icon-svg

3 minuta hoda do Sava Promenade

LOBI I GARAŽA

Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce, a garaža za stanare prostire se na dva podzemna nivoa.

OBILJE DNEVNE SVETLOSTI

Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, u njoj se nalazi više stanova na uglovima, sa obiljem dnevne svetlosti.

 

KONCEPT OTVORENE KUHINJE

Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje – od studija do jedinica sa četiri spavaće sobe – omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini Savskog trga i metro stanice na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Koncept dinamičnog života u prirodnom okruženju dodatno je naglašen blizinom savske obale i Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme.

BW Thalia je udaljena svega par minuta vožnje od poslovnih sadržaja Novog Beograda i trga Slavija.

U najsavremenijoj državnoj osnovnoj školi, na samo nekoliko koraka od zgrade, nastava se odvija dvojezično. U školi se nalazi bazen namenjen učenicima, kao i otvoreni teren za timske sportove. Na istoj udaljenosti je i dečiji vrtić atraktivnog dizajna i mobilijara namenjenog razvoju motorike kroz igru.

Takođe, BW Thalia se nalazi u neposrednoj blizini Istorijskog muzeja Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice), dečijeg pozorišta Boško Buha i interaktivnog dečijeg muzeja po uzoru na bečki Zoom muzej.

Children’s rooms in BW Thalia

INFORMACIJE O ZGRADI

Petnaestospratnica BW Thalia sadrži 178 stanova, a broj stanova po spratu je od 3 do 14. Zgrada ima podzemnu garažu na dva nivoa.

BW Thalia je savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo. Najsavremeniji sportski centar sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh