BW Thalia

Thalia – na korak do sreće

POGLEDAJTE VIŠE

BW Thalia

od 405.888

178

Stana

229

Parking mesta

15

Spratova

Na korak do sreće

Petnaestospratna stambena zgrada BW Thalia i njeno okruženje osmišljeni su imajući u vidu pre svega potrebe porodica sa decom. Brojni sadržaji u neposrednom okruženju zgrade mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, a roditeljima značajne uštede vremena u organizovanju svakodnevnih aktivnosti. U zavisnosti od položaja unutar zgrade, stanovi gledaju na reku, unutrašnje dvorište ili na panoramu grada.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 80.35m2

Ukupna površina 56.70m2

Ukupna površina 32.44m2

Artboard 7

Obezbeđenje 24/7

Artboard 10

Minut hoda do škole

Artboard 12

Minut hoda do vrtića

Artboard 9

5 minuta hoda do Galerije

Artboard 12_1

Minut hoda do sportskog centra

Artboard 8

Kafići i
restorani

Artboard 5

2 minuta hoda do dečijeg pozorišta

Artboard 3

2 minuta hoda do interaktivnog dečijeg muzeja

Artboard 4

2 minuta hoda do Istorijskog muzeja Srbije

Artboard 2

Minut hoda do metro stanice

riverfront icon-svg

3 minuta hoda do Sava Promenade

LOBI I GARAŽA

Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce, a garaža za stanare prostire se na dva podzemna nivoa.

OBILJE DNEVNE SVETLOSTI

Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, u njoj se nalazi više stanova na uglovima, sa obiljem dnevne svetlosti.

 

KONCEPT OTVORENE KUHINJE

Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje – od studija do jedinica sa četiri spavaće sobe – omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini Savskog trga i metro stanice na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Koncept dinamičnog života u prirodnom okruženju dodatno je naglašen blizinom savske obale i Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme.

BW Thalia je udaljena svega par minuta vožnje od poslovnih sadržaja Novog Beograda i trga Slavija.

U najsavremenijoj državnoj osnovnoj školi, na samo nekoliko koraka od zgrade, nastava se odvija dvojezično. U školi se nalazi bazen namenjen učenicima, kao i otvoreni teren za timske sportove. Na istoj udaljenosti je i dečiji vrtić atraktivnog dizajna i mobilijara namenjenog razvoju motorike kroz igru.

Takođe, BW Thalia se nalazi u neposrednoj blizini Istorijskog muzeja Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice), dečijeg pozorišta Boško Buha i interaktivnog dečijeg muzeja po uzoru na bečki Zoom muzej.

INFORMACIJE O ZGRADI

Petnaestospratnica BW Thalia sadrži 178 stanova, a broj stanova po spratu je od 3 do 14. Zgrada ima podzemnu garažu na dva nivoa.

BW Thalia je savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo. Najsavremeniji sportski centar sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

Mapa zgrade u kojoj se nalazi BW Thalia

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh