BW Eden

RAJSKO MESTO ZA ŽIVOT

POGLEDAJTE VIŠE

BW Eden

od 405.888

244

Stana

200

Parking mesta

20

Spratova

Rajsko mesto za život

Dobrodošli u BW Eden, mesto gde su čuda moguća.
Ovde počinje vaš novi život, ispunjen zelenilom i mirom koji pruža blizina reke i parkova. Dvadesetospratnica BW Eden je savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život, a svojim stanarima štedi dragoceno vreme zahvaljujući blizini svih neophodnih sadržaja i najboljoj povezanosti sa ostatkom grada.
Nova zgrada ušuškana je u okruženje prilagođeno porodicama, sa školom i vrtićem na susednoj parceli i Savskim parkom u neposrednoj blizini. Veliko, uređeno unutrašnje dvorište predstavlja zeleno srce celog kompleksa i zonu relaksacije za stanare.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 80.35m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Eden

Ukupna površina 56.77m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Eden

Ukupna površina 111.08m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Eden
kindergarden (1)

Blizina vrtića

Artboard 10

Blizina škole

APOLLO

Sportski centar

GALERIJA

Galerija

CAFE

Kafići i restorani

RIVER

Sava Promenada

LOBI I GARAŽA

Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce, a garaža za stanare prostire se na dva podzemna nivoa.

Lobby BW Eden

OBILJE DNEVNE SVETLOSTI

Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, u njoj se nalazi više stanova na uglovima, sa obiljem dnevne svetlosti. U zavisnosti od položaja unutar zgrade, stanovi gledaju na reku, unutrašnje dvorište ili na panoramu grada.

KONCEPT OTVORENE KUHINJE

Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje – od studija do jedinica sa četiri spavaće sobe – omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

INFORMACIJE O ZGRADI

Dvadesetospratnica BW Eden sadrži 244 stana, a broj stanova po spratu je od 3 do 14. Zgrada ima podzemnu garažu na dva nivoa.

Faza izgradnje

Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh