BW Echo

ODJEK SAVRŠENOG ŽIVOTA!

POGLEDAJTE VIŠE

BW Echo

od 235.888

103

Stana

123

Parking mesta

8

Spratova

ODJEK SAVRŠENOG ŽIVOTA!

Upoznaj život u novoj zgradi BW Echo!
BW Echo svojom pozicijom savršeno spaja urbani životni stil sa prirodnim okruženjem. Novi kreativno-inovativni centar “Ložionica” praktično se nadovezuje na okruženje stambene zgrade i donosi brojne kulturne i umetničke sadržaje.
Na samo par koraka nalazi se Savski park sa svojim bujnim zelenilom, dok je prirodno okruženje zgrade naglašeno poluprivatnim zonama između zgrada u okviru parcele, na čijim održavanim travnjacima je posađeno drveće. Izlaz na popločano dvorište u čijem prirodnom okruženju ćete uživati, nudi nešto više od savremenog života u prestonici.
Kako bi stanari na raspolaganju imali sadržaje neophodne za svakodnevni život, u prizemlju se nalaze prodavnice, kafići i restorani, dok je obdanište u neposrednoj blizini dodatna pogodnost za mlade porodice.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 56.38m2

Primer strukture stana 1 - BW Echo

Ukupna površina 86.22m2

Primer strukture stana 2 - BW Echo

Ukupna površina 71.74m2

Primer strukture stana 3 - BW Echo
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

playground-svg-min

Igralište za decu

park-svg-min

U blizini parkova

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

Više od svake želje

Izuzetan dizajn i funkcionalnost stanova pružiće Vam najviše standarde života. Svi stanovi imaju ugradne garderobere, a jedinice sa dve ili više spavaćih soba imaju ostave. U zavisnosti od orijentacije, iz stanova se pruža pogled ka uređenim poluprivatnim ozelenjenim dvorištima, panorami grada, “Ložionici” ili ostatku Belgrade Waterfront-a.

Dnevna soba u stanu BW Echo
Okolina zgrade BW Echo

INFORMACIJE O ZGRADI

Na 8 spratova zgrade BW Echo raspoređeni su stanovi različitih struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe. Prozori od poda do plafona u dnevnim sobama pružaju obilje prirodne svetlosti, a koncept kuhinje povezane sa dnevnim prostorom porodicama omogućava da provode više kvalitetnog zajedničkog vremena.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh