HRANA I PIĆE

RESTORANI I KAFIĆI U BEOGRADU

Beograd je poznat po vrhunskom noćnom životu, ali i ukusnoj hrani, nudeći raznolika kulinarska iskustva kako za lokalce tako i za posetioce. U Beogradu na vodi ćete pronaći neke od najpoznatijih prestoničkih barova i restorana, kao i zagarantovano uživanje za sva čula. Ono što Beograd na vodi čini jedinstvenim je savršena lokacija nadomak Sava Promenade, sa nezaboravnim pogledom na reku u svako doba dana!

Ako se pitate gde da jedete u Beogradu ili koji su najbolji restorani, Beograd na vodi je pravo mesto za vas. Ovde ćete pronaći ekskluzivne fine dining restorane i lokale koje preporučuje čuveni Michelin vodič, zatim svetski poznate barove, matine žurke sa koktelima i džez večeri, kafiće sa egzotičnim mešavinama ovog magičnog napitka i snek barove sa svežim obrocima. Na kraju, tu su i brza i ulična hrana za one koji žele da naprave samo mali predah pre nego što nastave sa svojim obavezama. Možete izabrati samo jedan lokal koji vam se dopada, a naša preporuka je da ih posetite što više.

Započnite dan ukusom kolumbijske kafe i šetnjom kroz Sava park. Tokom ranih popodnevnih sati napravite pauzu za ručak na Savskoj promenadi i izaberite lagan obrok poput sveže spremljene salate. Nakon radnog vremena, opustite se na dnevnoj žurci uz zvuk španske gitare i nezaboravan pogled na zalazak sunca. Uveče, obucite svoje najbolje odelo i doživite ekstravagntno iskustvo u jednom od najpoznatijih prestoničkih restorana.

  • Sva mesta
  • Kafići
  • Restorani
  • Ulična hrana

fabrika-ukusa

Jamie’s Italian

Le Caprice

Kaldi

Decanter shop&bar

SLATKO SRCE

LULU PEKARA

Baget & Co.

Coffeedream

SMASHER&Co

Casa de baget

La Casa de Caffe

Kafeterija

Salon1905

Red Queen

Buddha Bar

Savanova

DIVERZIJA

Kontakt
Povratak na vrh