BW Quartet 2

Moderan život sa tradicijom

POGLEDAJTE VIŠE

BW Quartet 2

od 323.888

68

Stana

77

Parking mesta

6

Spratova

Moderan život sa tradicijom

Posetite naš Prodajni centar na Sava Promenada i izaberite svoj savršeni dom na obali reke Save. Nova ponuda stanova u BW Quartet 2, nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Naši prodajni savetnici predstaviće vam specijalnu ponudu stanova, kao i upoznati sa ponudom stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Registrujte svoje interesovanje i uživajte u kvalitetu života koji zaslužujete!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 71.05m2

Skica stana u zgradi BW Quartet 2

Ukupna površina 55.77m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Quartet 2

Ukupna površina 83.29m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Quartet 2
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

markets-svg-min

Marketi u blizini

Jednostavan pristup svim sadržajima

Blizina Savskog parka i njegovih sadržaja za rekreaciju i relaksaciju stanarima omogućava da provode vreme džogirajući, šetajući i uživajući u zelenilu. Za užurbani gradski život je dovoljno preći Savsku ulicu, dok prodavnice, kafići i restorani smešteni u prizemlju doprinose lakoći življenja na jednoj od najbolje povezanih lokacija u Beogradu.

Zgrada BW Quartet 2
BW_P23_QU2_Agate_Kitchen_5k-min

INFORMACIJE O ZGRADI

Nova šestospratna zgrada kompleksa BW Quartet odiše standardima najvišeg kvaliteta smeštenim u jedinstven ambijent. Sa Savskim parkom duž jedne strane i Savskom ulicom koja ga povezuje sa starim delom grada, ovaj lokalitet nudi izvanredan kvalitet urbanog življenja u susedstvu okruženom prirodom.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh