BW Iris

Mesto srećnog odrastanja

POGLEDAJTE VIŠE
BW-Iris-Osnovna-skola-i-vrtic-za-decu

BW Iris

od 405.888

219

Stana

263

Parking mesta

18

Spratova

Mesto srećnog odrastanja

Dobrodošli u BW Iris, jedinstveno okruženje za zdrav i aktivan porodični stil života!

Uz brojne obrazovne, kulturne i rekreativne sadržaje u blizini, ova 18 spratova visoka stambena zgrada svima će olakšati organizovanje svakodnevnih obaveza – od najmlađih do najstarijih članova porodice. Najsavremenija državna dvojezična škola, na samo nekoliko koraka od BW Iris, predstavlja odličan početak obrazovanja vašeg deteta. U neposrednom susedstvu škole i BW Iris nalazi se moderan vrtić okružen zelenilom, koje deci obezbeđuje mir i privatnost. U velikom, uređenom dvorišu dominira BW Apollo, savremeni sportski centar sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 80.35m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Iris

Ukupna povšina 56.70m2

Ukupna povšina 32.44m2

Skica stana u zgradi BW Iris
Artboard 7

Obezbeđenje 24/7

PET-STATION-min

Stanica za kućne ljubimce

GARAGE-ICON

Podzemna garaža

kindergarten

Blizina vrtića

SCHOOL

Blizina škole

Artboard 8

Kafići i restorani

LOBI SA RECEPCIJOM I OBEZBEĐENJEM

Na ulazu u BW Iris nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem i odvojenim prostorom za prijem pošte.

OSUNČANI STANOVI SA TERASOM

Svi stanovi imaju terasu i kuhinju otvorenog plana, kao i velike prozore koji propuštaju obilje dnevne svetlosti.

STANICA ZA KUĆNE LJUBIMCE

U zgradi BW Iris nalazi se i pet station, gde možete da očistite svoje kućne ljubimce po povratku iz šetnje.

 

Nedavno rekonstruisani Savski trg takođe se nalazi u blizini zgrade BW Iris i pored impresivnog pešačkog dela i renovirane zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice u kojoj će biti smešten Istorijski muzej Srbije, nudi obilje kulturnih sadržaja, namenjenih pre svega najmlađima. Nakon temeljne rekonstrukcije, zgradi bivše Pošte u Savskoj ulici biće vraćena dekorativna predratna fasada koja ju je svrstala u neke od najlepših zdanja starog Beograda. Ovde će biti dom dečijeg pozorišta „Boško Buha“ i interaktivnog dečijeg muzeja, a u zgradi će se nalaziti i restoran i kafić. Iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice ukrštaće se prve dve linije metroa, pa će stanari BW Iris brzo i jednostavno stizati do bilo kog dela grada.

Spoljašnjost BW Iris je jednostavna i urbana, dok je enterijer zgrade i stanova podjednako moderan i prilagođen savremenom životnom stilu. Zahvaljujući terasama i prozorima, svi stanovi u zgradi BW Iris imaju obilje prirodnog svetla i pogled na na reku, uređeno unutrašnje dvorište ili panoramu grada.

U podzemnoj garaži nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, a uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište. Prodavnice i kafići su na podijumu i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana.

INFORMACIJE O ZGRADI

Stambena zgrada BW Iris ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa četiri spavaće sobe. U zgradi se nalazi podzemna garaža na dva nivoa.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh