BW Perla

Biser života u Beogradu

POGLEDAJTE VIŠE

BW Perla

od 424.888

189

Stana

250

Parking mesta

25

Spratova

Biser života u Beogradu

Dobro došli u BW Perlu, jedinstveni odraz vašeg života za sva vremena!
BW Perla je pravi biser moderne arhitekture, koja svojim stanarima nudi vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.

Mlade parove i pojedince očekuju najkvalitetniji restorani, kafei, prodavnice i mesta raskošnog društvenog života. Blizina škole, vrtića, igrališta i lak pristup Savskom parku privući će porodice sa decom, dok će u uređenim prostorima za šetnju i relaksaciju, duž Sava Promenade ili u obližnjim parkovima, podjednako uživati sve generacije stanara.

Pogled na reku iz prvog reda

Smeštena na najizuzetnijoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja, BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 109.36m2

Primer strukture stana 1 - BW Perla

Ukupna površina 69.98m2

Primer strukture stana 2 - BW Perla

Ukupna površina 137.14m2

Primer strukture stana 3 - BW Perla
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

welness-svg-min

Wellness centar

garage-svg-min

Podzemna garaža

park-svg-min

U blizini parkova

riverfront-svg-min

Prvi red do reke

Umetnost najviših standarda gradnje

Svi stanovi u BW Perla donose ugođaj vanvremenske elegancije kreirajući prostor koji je potpuno usklađen sa vašim životnim stilom. Za dodir potpune prefinjenosti, posebna pažnja je posvećena i najsitnijim detaljima.

Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60m i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Takođe, u svakom trenutku bićete okruženi impresivnim pogledima na reku, Kulu Beograd, grad i Kalemegdan, u zavisnosti od pozicije stana.

Osim savršenog okruženja, BW Perla poseduje i wellness centar namenjen stanarima, sa zavidnim nivoom sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život u vašoj novoj zgradi.

Dvorište ispred zgrade BW Perla
Pogled sa terase stana BW Perla

Zdrav životni stil

BW Perla spaja najbolje od “spoljašnjeg” i “unutrašnjeg” života u zaokružen svet.

Pored jedinstvenih panoramskih balkona i terasa, koji unose svežinu i opuštajuće trenutke života pored reke u vaš novi životni prostor, BW Perla se nalazi i u središtu najboljih mogućnosti za zdrav i aktivan život. U neposrednoj blizini vaše nove zgrade imate idealne uslove za šetnju, džoging, vožnju bicikla ili rolera – duž Sava Promenade, u uređenom unutrašnjem dvorištu ili raskošnom Savskom parku.

Na kraju dana, možete se opustiti u wellness centru koji se nalazi u samoj zgradi BW Perla. Tamo vas očekuju recepcija sa juice barom, bazen, teretana, sauna i ostale spa usluge.

Pogled na reku iz zgrade BW Perla

INFORMACIJE O ZGRADI

 

Otkrijte odraz savršenog života u BW Perla, ekskluzivnoj stambenoj zgradi od 25 spratova, sa direktnim pristupom rečnoj obali, uređenim unutrašnjim dvorištem sa ukrasnim vodenim dodacima. BW Perla obuhvata 189 stambenih jedinica različitih kvadratura, projektovanih tako da vas osećaj vanvremenske prefinjenosti i udobnosti očekuje na svakom koraku.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh