Specijalna dnevna ponuda

OVO JE ZLATNA PRILIKA!

Iskoristi specijalnu dnevnu ponudu i izaberi stan po najboljoj ceni! Ponuda je vremenski ograničena na 24h, odnosno jedan dan, ukoliko se stan ne proda pre završetka trajanja.

View of the BW Nova building from the highway

BW Nova

Postanite vlasnik stana u zgradi BW Nova već danas!

Dvosoban stan u zgradi BW Nova je deo današnje specijalne ponude.

BW Nova je koncipirana kao svojevrsno središte aktivnog života. Stanari će uživati u neposrednom pristupu prostranom zajedničkom dvorištu ukrašenom bujnim zelenilom, sa zonom za opuštanje, dečjim igralištem, raznovrsnim sportskim i rekreativnim sadržajima koji obuhvataju stazu za džoging, teren za košarku, teretanu na otvorenom i poligon za penjanje.

Osim teretane na otvorenom, stanarima je na raspolaganju i moderno opremljena zatvorena teretana smeštena u prizemlju zgrade, što predstavlja dodatnu pogodnost za stanare, omogućavajući im da održe aktivan način života u udobnosti svog doma.

BW Nova stanarima nudi vrhunske standarde stanovanja u srcu prestonice. Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se Sava Promenada, novi linijski park i pešačko-biciklistički most preko Save, zdravstveni centar, najsavremenija osnovna škola i vrtić, dok se do Ade Ciganlije stiže kraćom vožnjom bicikla ili šetnjom uz reku.

PLAN STANA

Ukupna površina 48,07 m2

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  OPIS STAMBENE JEDINICE KOJA JE DANAS U PONUDI:

  Dvosoban stan u zgradi BW Nova zauzima ukupnu površinu od 48,07 m². Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, kupatila, vešernice i terase.

  Cena stana je 199.888 €

  FAZE IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh