Specijalna dnevna ponuda

OVO JE ZLATNA PRILIKA!

Iskoristi specijalnu dnevnu ponudu i izaberi stan po najboljoj ceni! Ponuda je vremenski ograničena na 24h, odnosno jedan dan, ukoliko se stan ne proda pre završetka trajanja.

Dvostrano orijentisane terase stanova u zgradi BW Rima

BW Rima

Postanite vlasnik stana u zgradi BW Rima već danas!

Troiposoban stan u zgradi BW Rima je deo današnje specijalne ponude.

BW Rima je nova zgrada u drugom redu od reke Save, koja porodicama pruža intimnu atmosferu življenja u samom srcu prestonice, sa izuzetnom povezanošću sa ostatkom grada. Zahvaljujući jedinstvenoj „cik-cak” arhitekturi zgrade, skoro 80% stanova ima pogled na dve strane sveta, a čak 50% jednosobnih stanova poseduje takvu dvostranu orijentaciju dnevnih soba.

Bez obzira da li želite osnovati svoj dom, obezbediti siguran život za svoju porodicu ili ostvariti dugoročnu investiciju, BW Rima je idealan izbor za različite potrebe i ciljeve. Sa svojom upečatljivom arhitekturom, obiljem sadržaja za decu i odrasle, kao i visokim potencijalom na tržištu nekretnina, ova zgrada nudi savršen spoj komfora, fleksibilnosti i finansijske stabilnosti.

PLAN STANA

Ukupna površina 104.13 m2

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  OPIS STAMBENE JEDINICE KOJA JE DANAS U PONUDI:

  Troiposoban stan u zgradi BW Rima zauzima ukupnu površinu od 104.13 m². Sastoji se od dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, ostave, vešernice i terase.

  CENA STANA JE 376,888 €.

  FAZE IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh