Specijalna dnevna ponuda

OVO JE ZLATNA PRILIKA!

Iskoristi specijalnu dnevnu ponudu i izaberi stan po najboljoj ceni! Ponuda je vremenski ograničena na 24h, odnosno jedan dan, ukoliko se stan ne proda pre završetka trajanja.

CENA STANA JE 473,888 €.

BW Libera

BW Libera

Današnja specijalna ponuda – BW Libera!

Trosoban stan koji je u ponudi predstavlja savršeni dom na obali reke Save. Zgrada BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

Direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Glavnu karakteristiku ove šesnaestospratnice predstavlja fasada razložena na niz propocionalnih blokova koji formiraju utisak gradske ulice. Kompleks nudi obilje prirodnog osvetljenja i izvanredne poglede na Savski park, stari centar grada i Kulu Beograd.

PLAN STANA

OPIS STAMBENE JEDINICE KOJA JE DANAS U PONUDI

Ukupna površina ovog izuzetno funkcionalnog stana iznosi 108.78 m2. Sastoji se od dnevne sobe i trpezarije sa kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, vešernice i dve terase.

Cena stana je 473,888 €.

FAZE IZGRADNJE

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.
    Kontakt
    Povratak na vrh