Specijalna dnevna ponuda

OVO JE ZLATNA PRILIKA!

Iskoristi specijalnu dnevnu ponudu i izaberi stan po najboljoj ceni! Ponuda je vremenski ograničena na 24h, odnosno jedan dan, ukoliko se stan ne proda pre završetka trajanja.

BW Iris

Postanite vlasnik stana u BW Iris zgradi već danas!

Uz brojne obrazovne, kulturne i rekreativne sadržaje u blizini, ova 18 spratova visoka stambena zgrada svima će olakšati organizovanje svakodnevnih obaveza – od najmlađih do najstarijih članova porodice.

Najsavremenija državna dvojezična škola, na samo nekoliko koraka od BW Iris, predstavlja odličan početak obrazovanja vašeg deteta. U neposrednom susedstvu škole i BW Iris nalazi se moderan vrtić okružen zelenilom, koje deci obezbeđuje mir i privatnost.

U velikom, uređenom dvorišu dominira BW Apollo, savremeni sportski centar sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu.

PLAN STANA

Ukupna površina 32.44 m²

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  OPIS STAMBENE JEDINICE KOJA JE DANAS U PONUDI

  Ukupna površina ovog izuzetno funkcionalnog stana iznosi 32.44 m². Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, vešernice i terase.

  CENA STANA JE 150,888 €

  FAZE IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh