Specijalna dnevna ponuda

OVO JE ZLATNA PRILIKA!

Iskoristi specijalnu dnevnu ponudu i izaberi stan po najboljoj ceni! Ponuda je vremenski ograničena na 24h, odnosno jedan dan, ukoliko se stan ne proda pre završetka trajanja.

BW-Sensa-B207

BW Sensa

Postanite vlasnik stana u zgradi BW Sensa već danas!

Dvosoban stan u zgradi BW Sensa je deo današnje specijalne ponude.

BW Sensa je zgrada koja se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Ova zgrada poseduje sve ono što očekujete od životnog prostora u savremenoj gradskoj sredini. Predstavlja pravo utočište za sve one koji su u potrazi za idealnom simbiozom mesta za život i rad. Projektovana je kao stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju orijentisanim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 273 parking mesta za stanare. U zgradi se nalazi recepcija sa obezbeđenjem za potpuni osećaj sigurnosti i bezbednosti, uz poseban deo za poštanske sandučiće.

PLAN STANA

Ukupna površina 85.90 m2

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  OPIS STAMBENE JEDINICE KOJA JE DANAS U PONUDI

  Dvosoban stan u zgradi BW Sensa zauzima ukupnu površinu od 85.90 m². Sastoji se od dnevne sobe i trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase.

  CENA STANA JE 291,888 €.

  FAZE IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh