BW Eterna

NAPRAVI SVOJU BESKRAJNU PRIČU

POGLEDAJTE VIŠE

BW Eterna

od 256.888

223

Stana

249

Parking mesta

8

Spratova

NAPRAVI SVOJU BESKRAJNU PRIČU

BW Eterna smeštena je u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom, koja povezuje Karađorđevu ulicu sa Beogradskim sajmom.
Kompleks Elements predstavlja najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Čitav kompleks poseduje specifičnu geometriju, koja je gotovo polovinom svoje dužine udobno smeštena nasuprot samog Savskog parka, pružajući jedinstven ugođaj stanarima BW Eterne. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za ujedno miran i dinamičan život u velegradu.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 115.22m2

Skica stana u zgradi BW Eterna

Ukupna površina 55.40m2

Skica stana br A02 u zgradi BW Eterna

Ukupna površina 85.90m2

Skica stana br A03 u zgradi BW Eterna

Ukupna površina 87.21m2

Salon 1905 Beograd na vodi
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

playground-svg-min

Igralište za decu

markets-svg-min

Marketi u blizini

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

Beskrajna lepota življenja

BW Eterna unosi stil, funkciju i kvalitet u sve aspekte koji su vam neophodni da iskusite savremeni život kakav želite za sebe i svoje najmilije.

Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu pružaju osećaj sveprisutne prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m i veliki prozori dodatno doprinose utisku osvetljenosti i prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama.

Dnevna soba u zgradi BW Eterna
Zgrada BW Eterna penthouse

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Eterna je osmospratna zgrada sa 223 stambene jedinice, od stanova sa jednom, do onih sa četiri spavaće sobe. U zavisnosti od pozicije koje zauzimaju unutar zgrade, stanovi poseduju izuzetan pogled na unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka prelepoj panorami starog jezgra grada.

Virtualna tura

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh