BW NOTA

MELODIJA VAŠEG ŽIVOTA

POGLEDAJTE VIŠE

BW NOTA

od 405.888

225

Stanova

248

Parking mesta

17

Spratova

MELODIJA VAŠEG ŽIVOTA

BW Nota je nova zgrada osmišljena prema potrebama savremene porodice. Harmoničan stambeni prostor sa dvostrano orijentisanim stanovima, okružen je poslovnim objektima, školom, zelenim površinama, zonama za rekreaciju i zabavu, kao i prestižnim restoranima, barovima, kafićima i različitim prodajnim objektima.

Po prvi put u Beogradu na vodi, možete pronaći manje strukture stanova – dvosobni stanovi već od 45m². U ponudi su i stambene jedinice različitih struktura – kompaktni stanovi sa jednom spavaćom sobom, ali naravno i sa dve ili tri spavaće sobe.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  STANOVI NOVOGRADNJE UZ POSEBAN PLAN OTPLATE

  BW Nota je idealan izbor za sve koji jednako cene individualnost i zajedništvo. Svaki član vaše porodice će imati priliku da sa lakoćom razvija lična interesovanja, uživa u hobijima i ispunjava svoje obaveze, ali i više dragocenog vremena za zajedničke trenutke.

  Osigurajte sebi luksuzan život na korak od reke uz specijalan plan otplate na 7 rata tokom izgradnje, uz 0% kamate.

  Specijalan plan otplate Beograda na vodi

  PRIMERI STANOVA

  Ukupna površina 45.46m²

  Skica stana br 5 u zgradi BW Nota

  Ukupna površina 80.86m²

  Skica stana br 4 u zgradi BW Nota

  Ukupna površina 99.41m²

  Skica stana br 3 u zgradi BW Nota
  SECURITY ICON

  Obezbeđenje 24/7

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  SPA ICON

  Spa & Wellness centar

   

  CAFE

  Kafići i
  restorani

  PET STATION

  Stanica za kućne ljubimce

  Natkrivena pijaca u Beogradu na vodi

  VELIČANSTVENA PIJACA

  U vašem komšiluku niče najnovija gradska oaza. Reč je o savremenoj gradskoj natkrivenoj pijaci koja je zamišljena kao fuzija različitih sadržaja. Osim odeljka sa zelenom pijacom, očekuju vas brojne prodavnice, udobni kafići i događaji gde ćete moći da degustirate brojne gurmanske poslastice.

  Objekat koji spaja tople materijale i raskošno zelenilo dizajniran je da vam pruži jedinstveno iskustvo uživanja. Prepustite se kupovini i druženju u osunčanom glavnom holu ili napravite pauzu i opustite se na vrhu zgrade, gde se sa zelenog krova pruža fantastičan pogled na panoramu celog grada.

  GALERIJA

  Galerija

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  kindergarden

  Dvojezična državna osnovna škola i vrtić

  metro

  Metro stanica

  PARK ICON

  Savski park

  BW Nota, dvorište ispred zgrade sa dečijim igralištem i Galerija tržni centar

  EKSKLUZIVNA LOKACIJA

  Zgrada je smeštena uz glavni bulevar, u drugom redu do reke Save. Okružuju je umetnički centar „Ložionica“ i susedni stambeni blok, a Sava Promenada i tržni centar Galerija su u neposrednoj blizini.

  Ne samo da ćete sa prozora imati pogled na reku Savu, Novi Beograd i obeležjima starog gradskog jezgra, već ćete svakodnevno uživati u šetnjama do centra grada. Ukoliko ste više tip za vožnju, tamo ćete stići za svega par minuta.

  Zahvaljujući izuzetnom položaju, kompleks je odlično povezan sa svim delovima grada. Pored zgrade BW Nota će biti izgrađena i poslovna zgrada A klase, ali ukoliko radite sa druge strane Save, do novobeogradskih poslovnih centara ćete stići za oko 7 minuta vožnje.

  BW Nota, dvorište ispred zgrade sa dečijim igralištem i Galerija tržni centar
  Penthouse dnevna soba u zgradi BW Nota u Beogradu na vodi

  POGLED PUN SVETLOSTI

  Zbog specifične prostorne organizacije, svaki stan može da se pohvali izuzetnim pogledom. Dnevne sobe svih stanova koji su na uglovima imaju velike prozore, pružaju pogled na dve strane sveta. Obilje prirodne svetlosti će obasjavati vaš dom tokom celog dana zahvaljujući položaju objekta, a veliki prozori u dnevnom boravku prostor čine još prostranijim i osunčanijim.

  Prizemlje zgrade BW Nota u Beogradu na vodi

  DRUŠTVENI ŽIVOT

  Beograd na vodi je centar vrhunske zabave i hedonizma. Već u prizemlju zgrade ćete naći omiljeni kafić, a u okolini vas čeka širok spektar ugostiteljskih objekata prefinjenog ambijenta i vrhunske ponude. Samo nekoliko koraka vas deli od Galerije gde se nalazi prva i jedina IMAX bioskopska sala u Srbiji, izrađena prema najvišim svetskim standardima, kao i najbolja ponuda prodavnica.

  Biciklistička staza u Savskom parku

  SPORT I REKREACIJA

  Okruženje Beograda na vodi će vas podstaći da održavate dobre navike. Kompleks nudi širok izbor rekreativnih aktivnosti za sve uzraste. Na raspolaganju su vam višenamenski tereni, staze za trčanje, biciklizam i vožnju rolera, kao i obližnji bazeni, fitness i wellness centri. Izbor restorana, pijaca i prodavnice će vam omogućiti da u svakom trenutnku brzo i sa lakoćom dođete do svežih i kvalitetnih obroka i izbalansirane ishrane za celu porodicu.

  INFORMACIJE O ZGRADI

  BW Nota ima 17 spratova i 225 stanova. Sadrži unutrašnje dvorište i podzemnu garažu na dva sprata, sa 248 parking mesta. Za vašu sigurnost i udobnost tu su recepcija, lobi za posete, odeljak za poštu, kao i kutak za higijenu vaših kućnih ljubimaca.

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  Registruj interesovanje

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh