Kako kupiti

Kako kupiti nekretninu u Beogradu na vodi?

bw-how-to-buy-01

Korak 1 – Registracija

Prvi korak u procesu kupovine nekretnine u Beogradu na vodi je registrovanje interesovanja. To možete učiniti tako što ćete se registrovati na našoj veb stranici, pozvati naše prodajne savetnike ili posetiti naše prodajne centre.

Korak 2 – Sastanak sa savetnikom za kupovinu nekretnine

Nakon što se registrujete, neko od naših savetnika će stupiti u kontakt sa vama i predstaviti vam ponudu Beograda na vodi.

bw-how-to-buy-02
bw-how-to-buy-03

Korak 3 – Ugovor o rezervaciji

Pošto odaberete nekretninu koju želite da kupite, plaćate naknadu za rezervaciju* i nekretnina je rezervisana samo za vas.

* naknada za rezervaciju se uračunava u cenu ukoliko kupac nastavi sa kupovinom.

Korak 4 – Potpisivanje kupoprodajnog ugovora

U roku od 10 dana od rezervisanja, potpisuje se kupoprodajni ugovor sa Beogradom na vodi, ispred nadležnih javnih beležnika.

bw-how-to-buy-04
bw-how-to-buy-05

Korak 5 – Plaćanje na rate

Nakon uplate avansa, nastavićete s izmirivanjem rata u pravilnim intervalima koji odgovaraju fazama izgradnje zgrade u kojoj ste rezervisali nekretninu.

Korak 6 – Praćenje napretka izgradnje

Za vreme trajanja građevinskih radova, mesečno ćemo vam slati bilten sa detaljima i fotografijama o napretku izgradnje zgrade u kojoj kupujete nekretninu.

bw-how-to-buy-06
bw-how-to-buy-07

Korak 7 – Predaja imovine i registracija

Kad završena zgrada prođe poslednji tehnički pregled i vi isplatite poslednju ratu, Beograd na vodi će zvanično preneti pravo vlasništva nad nekretninom na vas, nakon čega možete da se uselite u svoj novi dom.

Kontakt
Povratak na vrh