BW Libera

Mesto na kome živite i stvarate slobodno

POGLEDAJTE VIŠE

BW Libera

od 513.888

169

Stana

194

Parking mesta

16

Spratova

Mesto na kome živite i stvarate slobodno

Posetite naš Prodajni centar na Sava Promenada i izaberite svoj savršeni dom na obali reke Save. Nova ponuda stanova u BW Libera, nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Naši prodajni savetnici predstaviće vam specijalnu ponudu stanova, kao i upoznati sa ponudom stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Registrujte svoje interesovanje i uživajte u kvalitetu života koji zaslužujete!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 78.63m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Libera

Ukupna površina 36.36m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Libera

Ukupna površina 52.48m2

20210218_BW_LIBERA-FLOOR_03_UNIT_14
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

Park u blizini

markets-svg-min

Marketi u blizini

Projektovana za savršen život

Glavnu karakteristiku ove šesnaestospratnice predstavlja fasada razložena na niz propocionalnih blokova koji formiraju utisak gradske ulice.

Kompleks nudi izuzetnu povezanost sa gradom, obilje prirodnog osvetljenja i izvanredne poglede na unutrašnje dvorište, Savski park, stari centar grada, kao i Kulu Beograd i BW Art Centar sa viših spratova.

Terasa zgrade BW Libera
Zgrada BW Libera

INFORMACIJE O ZGRADI

Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Mesto na kome možete da živite i stvarate slobodno je mesto koje zovete dom.

Faze izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh