„Budi pobednik“ u Savskom parku sa Nađom i Nevenom iz Survivor-a

„Budi pobednik“ u Savskom parku sa Nađom i Nevenom iz Survivor-a

U toku je sportska manifestacija Budi pobednik koja se održava od 18. septembra do 16. oktobra u Savskom parku Beograda na vodi, a takmičari su mališani uzrasta od sedam do 10 godina, čiji su treneri pobednica ovogodišnjeg Survivor Srbija Nevena Blanuša i trećeplasirana Nađa Erić.

Tokom četiri nedelje trajanja manifestacije Budi pobednik, za pobedu i brojne nagrade nadmeću se dve takmičarske ekipe. Nakon zagrevanja uz sportsko-muzičku animaciju i mini kviz znanja odabrani su kapiteni, a zatim su Nađa i Nevena odabrale članove svojih timova. Takmičenje ekipa u sportsko-zabavnim igrama osmišljeno je po uzoru na nadmetanja u popularnom TV šou programu Survivor. Pobednički tim se proglašava svake nedelje na osnovu broja sakupljenih bodova.

Do sada su održana dva sportska nadmetanja od ukupno četiri, a naredna dva termina su 15. i 16. oktobar od 11 do 13 časova. Manifestacija Budi pobednik je idealna prilika da svojoj deci priuštite mogućnost jačanja sportskog duha zajedno s njihovim omiljenim uzorima, u jednoj od najlepših zelenih oaza u Beogradu. Sve učesnike očekuju vredne nagrade.

Datum događaja

15. oktobar 2022. 11:00:00 - 16. oktobar 2022. 13:00:00

Lokacija

Sava Park, Sava Park, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh