Izložba „Među oblacima“

Izložba „Među oblacima“

Izložba Među oblacima umetnice Jovane Krnete biće otvorena u ponedeljak, 17. oktobra u 19 časova u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Ovo je druga samostalna izložba mlade beogradske umetnice i osma u nizu izložba kustoskog projekta “Perspektiva 22”, fokusiranog na rad sa mladim i neafirmisanim autorima. Posetioci će imati priliku da vide slike i crteže kroz koje se autorka najbolje izražavala kroz svoja bezbrojna putovanja među oblacima, udobno slećući na svetske modne piste.

Jovana Krneta rođena je u Beogradu 1995. godine. Nakon završene srednje škole za dizajn tekstila, upisala je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Sa 20 godina joj se ukazala mogućnost da se profesionalno bavi manekenstvom i upustila se u saradnju sa najvećim modnim kućama i putovanja širom sveta. Njeni radovi su autobiografske prirode, inspirisani ličnim životom, spoj iskustva i senzacija života i snova.

Izložbu Među oblacima organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do 29. oktobra 2022. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

17. oktobar 2022. 11:00:00 - 29. oktobar 2022. 19:00:00

Lokacija

Galerija Belgrade, Galerija Belgrade, Булевар Вудро Вилсона, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh