Izložba „Meko od snova“

Izložba „Meko od snova“

Izložba Meko od snova umetnice Sare Milojević biće otvorena u sredu, 12. jula, u 20 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Posetioci će imati priliku da vide radove ove mlade autorke koja svojom trećom samostalnom izložbom publiku uvodi u svet putenosti, nežnosti, liričnosti i taktilnosti kakvu mogu pružiti samo slikarstvo i poezija.

Sara Milojević je rođena 1995. godine u Beogradu. Trenutno pohađa doktorske umetničke studije slikarstva na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Od 2020. godine je član Udruženja likovnih umetnika Srbije, a od 2021. je u OO ULUS Mladih. Počasni je član udruženja za kulturnu razmenu Srbije i Italije Amici de Futuro. Kao samostalni umetnik, do sada je svoje radove prikazala na dve samostalne i preko 40 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je na više projekata, kao i na nekoliko likovnih kolonija. Dobitnica je više nagrada i stipendija za svoj rad.

Izložbu Meko od snova organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do 25. jula, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

12. jul 2023. 11:00:00 - 25. jul 2023. 19:00:00

Lokacija

Bulevar Vudroa Vilsona, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh