Izložba „The Age of Predators“

Izložba „The Age of Predators“

Izložba „The Age of Predators“ umetnika Tibora Lazara biće otvorena u petak, 28. jula, u 20 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Posetioci će biti u prilici da vide radove autora koji svoje stvaralaštvo usko vezuje za teritoriju Vojvodine i prelaz između 19. i 20. veka.  Tibor se sa nostalgijom i ironijom igra sa kanonima prošlosti, svestan njihove promenljivosti i nestalnosti. U njegovim slikama ostvaren je susret suprotstavljenih estetika i umetničkih strategija.

Tibor Lazar je rođen 1980. godine u Bečeju. Diplomirao je 2004. godine na slikarskom odseku na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a potom i na magistarskim studijama 2008. godine. Učestvovao je na brojnim samostalnim i grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Nagrađen je nekoliko puta, a njegovi radovi se nalaze u javnim i privatnim kolekcijama.

Izložbu „The Age of Predators“ organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do 10. avgusta, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

28. jul 2023. 11:00:00 - 10. avgust 2023. 19:00:00

Lokacija

Galerija Štab, Galerija Štab, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh