Open Air Cinema i leto za pamćenje

Open Air Cinema i leto za pamćenje

Ljubitelji bioskopa na otvorenom ovog leta će moći da uživaju u najgledanijim filmovima u okviru novog Open Air Cinema, svakog petka i subote od 17. juna. do 27. avgusta na Sava Promenadi pored Galerije.

Šetalište uz Savu i najveću šoping i gastro  destinaciju u regionu pravo je mesto za letnju zabavu i to pod vedrim nebom. Open Air Cinema pripremio je čak 22 besplatna klasika i blokbastera. Filmofili će moći da se opuste i zabave uz najvoljenije filmove, osveženje i grickalice u udobnim lazy bagovima.

Pored dobro poznatih filmova kao što su Osvetnici, Boemska rapsodija, Ocean’s Eleven, Mulen Ruž ili Kazablanka, ovogodišnji letnji program biće obogaćen tematskim i cosplay večerima, kao i Meet&Greet gostovanjima..

Za potpuni ugođaj u kvalitetu projekcije, zvuk će se emitovati preko aplikacije, pa ponesite svoje slušalice. Za gledaoce koji ih ne budu imali, slušalice će biti obezbeđene na licu mesta. Ulaz je slobodan za sve posetioce, a u okviru bioskopa na otvorenom biće obezbeđeno 150 sedećih mesta. Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će Open Air Cinema biti otvoren petkom i subotom od 21:30.

Datum događaja

17. jun 2022. - 27. avgust 2022.

Lokacija

Galerija, Sava Promenada.

Kontakt
Povratak na vrh