Street Food Festival

Street Food Festival

Beograd će od 27. do 29. maja, poput Njujorka, Tokija, Džakarte, Kopenhagena ili Sidneja, postati pozornica svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti kulinarski virtuozi beogradske craft food scene. Tokom tri festivalska dana, na licu mesta pripremaće se sveži, zdravi i kvalitetni specijaliteti iz palete gotovo svih svetskih kuhinja, a posetioci će imati prilike da se otisnu na pravi mali gastroput oko sveta! 

Street Food Festival powered by Birra Moretti ponudiće posetiocima uživanje u ukusima autentičnog američkog burgera, savršenim austrijskim kobasicama, sveže pripremljenim obrok salatama, Texas-style roštilju, čuvenim sarajevskim ćevapima, meksičkim takosima, venecuelanskim i libanskim specijalitetima, ali i zanimljivom finger food-u. Ljubitelje slatkiša očekuju i neizostavne poslastice premijum kvaliteta poznatih gradskih brendova, pa će i ovog puta biti teško odlučiti se da li odabrati knedlu, krofnu ili ipak vrhunski craft sladoled, a možda i revoluciono dobar kroasan?!

Osim u raznovrsnim ukusima, posetioci će moći da uživaju u čuvenim numerama poznatih izvođača gradske DJ scene, kao što su Goran Starčević, Nexie, Groovyman, Bege Funk, Gramophonedzie i drugi. Sava Promenada će biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku.

Street Food Festivalće trajati do 29. maja, a radno vreme festivala je od 11 do 23 časa. Za posetioce su obezbeđena sedeća mesta. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Datum događaja

27. maj 2022. 11:00:00 - 29. maj 2022. 23:00:00

Lokacija

Sava Promenade, Sava Promenada, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh