Kaldi

Kaldi

Restoran Kaldi na Novom Beogradu postoji od 2008. godine, a u oktobru ove godine sa entuzijazmom je otvorio novi restoran u Beogradu na vodi.
Nalazimo se na sunčanom uglu ispred zgrade Aqua sa prelepim pogledom na Beogradsku kulu i šoping mol Galerija. U našoj bašti, koja je pripremljena za sve vremenske prilike, možete uživati u toplom ambijentu i imati nesmetan pogled kao da ste na otvorenom.

Posle 15 godina iskustva, usavršavanja i filtriranja recepata, donosimo vam bogat meni internacionalne kuhinje i visok nivo usluge. Savršenstvo italijanske gastronomije i najkvalitetniji sastojci iz Italije, neizostavni recepti iz Španije, jagnjetina sa Novog Zelanda, tradicionalna jela Srbije i sve ostalo što se nalazi na našem meniju sigurno će probuditi vaša čula i doprineti novom iskustvu za vas.

Noseći ime restorana KALDI znači da nam je kafa od samog početka predstavlja posebnu strast i zato pripremamo i služimo najbolju espreso kafu Julius Meinl 1862 Vienna, blend 100% arabica – proizvod nastao posle 160 godina postojanja i iskustva kompanije Julius Meinl. Sa specijalno dizajniranom luksuznom kolekcijom šoljica svaka kafa postaje pravi užitak u našem okruženju.

Za nas je priprema ukusnih zalogaja strast, a pružanje odlične usluge vrlina kojom stvaramo obostrano zadovoljstvo kod svakog pojedinačnog gosta. Sa misijom da uživamo u ukusima hrane i mirisnim notama odabrane vinske karte, bogatoj ponudi rakija, viskija i koktela, odvojili smo prostor za pušače i nepušače.
Pružamo direktnu i besplatnu uslugu dostave svih naših proizvoda za lokaciju Beograd na vodi.

Posvećeni maksimalnom kvalitetu i usluzi, otvoreni smo svakog dana u godini sa radnim vremenom od 07:00 do 00:00.

Radujemo se svakoj vašoj poseti!

Informacije

Radno vreme

07:00 – 00:00 (svaki dan)
Dostava za lokaciju Beograd na vodi: 08-22h

KONTAKT I REZERVACIJE

+38162570270

EMAIL

[email protected]

Lokacija

23, Херцеговачка, Београд, Србија.

INSTAGRAM

@kaldi_gastro_bar

WEBSITE

https://www.kaldi.rs/

Lokacija

Hercegovačka 23, Beograd na vodi

Kontakt
Povratak na vrh