BW Aurora

VAŠ NOVI DOM USELJIV VEĆ NA JESEN!

POGLEDAJTE VIŠE

BW Aurora

od 0

244

Stana

268

Parking mesta

23

Spratova

Vaš novi dom useljiv već na jesen!

Velika je privilegija živeti u centru grada, a biti okružen prirodom. Locirana preko puta grandioznog BW Park-a, a nadomak reke i Sava Promenade, BW Aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. BW Aurora je okrenuta ka istoku, tako da sunčani zraci požele dobrodošlicu svakom novom danu.

PRIMERI STANOVA

Skica stana u zgradi BW Aurora
Dvosobni stan u zgradi BW Aurora
Stan u zgradi BW Aurora
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

gardens-svg-min

Uređena bašta

riverside-svg-min

Blizu obale

park-svg-min

U blizini parkova

playground-svg-min

Igralište za decu

Prostor okupan sunčevom svetlošću

BW Aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na Bulevar Vudroa Vilsona, staro gradsko jezgro i park. Zgrada je dobila ime Aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.

lifestyle-bw-aurora@2x
BW-Aurora-KV1

INFORMACIJE O ZGRADI

Svetlost je simbol čiste lepote koja donosi polet i optimizam. Upravo zbog toga ova zgrada nosi ime Aurora, jer svojim stanarima svetlošću obogaćuje život.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh