PREMIUM STANOVI PORED REKE

CENA KVADRATA VEĆ OD 4200€ + PDV

PREMIUM STANOVI PORED REKE

Iskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu premium stanova na najprestižnijoj lokaciji u Beogradu, i to u prvom redu do reke za samo 4200€ + PDV po kvadratu!

BW Perla, BW Riviera i BW Victoria predstavljaju najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije, uz najmodernija arhitektonska rešenja. Zgrade su smeštene u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade poput BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija, mesto najboljeg šopinga u gradu, na svega nekoliko minuta šetnje.

Upravo ovde svakodnevni život dobija novu dimenziju uz prelep pogled na reku i eleganciju u svakom detalju, stvarajući jedinstveno iskustvo stanovanja koje nadmašuje očekivanja.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  Luksuzan bazen u zgradi BW Riviera

  UŽIVANJE NA SVAKOM KORAKU

  Unutar svake zgrade krije se luksuzni wellness i spa centar, pružajući svim stanarima izvanrednu priliku za potpunu relaksaciju, dok se istovremeno može uživati u modernoj teretani.

  Kuhinja i trpezarija u stanu u zgradi BW Victoria sa pogledom na reku

  NAJVIŠI STANDARDI GRADNJE

  Kada je reč o dizajnu enterijera i završnih radova, stanovi u premium zgradama predstavljaju najviši nivo kvaliteta. Projektovani su tako da ispune sve kriterijume estetskog i praktičnog ugođaja.

  Dnevna soba sa pogledom na Kulu Beograd u zgradi BW Riviera

  STANOVI SA OTVORENIM POGLEDOM

  Premium zgrade poseduju više stanova na uglovima zgrade, kojima je omogućen nesvakidašnji otvoren pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan, uz obilje sunčane svetlosti za savršeno al fresco životno iskustvo.

  BW RIVIERA

  U NARUČJU SAVRŠENOG OKRUŽENJA

  Idealna lokacija BW Riviera na samoj obali reke, u zagrljaju savršenog sklada urbanog i prirodnog okruženja, pruža jedinstvene prednosti u pogledu životnog stila svih generacija. Najkvalitetniji restorani, kafići, prodavnice, mesta za rekreaciju i raskošan društveni i kulturni život nalaze se na vašem dlanu.

  Od prvog trenutka kada ugledate zgradu BW Riviera, nećete moći da se otmete jedinstvenom utisku prostranstva i elegancije kojim plene terase i balkoni nesvakidašnjeg izgleda. Na uglovima zgrade orientisanim ka reci Savi, nalaze se ekskluzivni „Sky Villas“ stanovi, dupleksi sa četiri ili pet spavaćih soba, dok čitav najviši sprat zauzima impresivni penthaus sa šest spavaćih soba.

  U lobiju će vas dočekati ljubazno osoblje na recepciji, kao i concierge servis i obezbedenje, za potpuni doživljaj sigurnosti i bezbrižnosti u vašoj novoj stambenoj zajednici.

  Ukoliko ste u potrazi za sigurnim i ispunjenim okruženjem za svoju porodicu, provodićete bezbrižne dane u blizini škole, vrtića i dečijeg igrališta, uz lak pristup Savskom parku. Svi stanari podjednako će uživati u uređenim prostorima za šetnju i relaksaciju, duž živopisne Sava Promenade ili u obližnim parkovima.

  Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje zavidan nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen zivot unutar same zgrade. Ovde vas očekuje wellness centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama.

  BW PERLA

  BESPREKORAN ŽIVOTNI STIL

  BW Perla je pravi biser moderne arhitekture, koja svojim stanarima nudi vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu. Smeštena na najizuzetnijoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja, koristi sav potencijal svoje ekskluzivne lokacije.

  Svi stanovi u BW Perla donose ugođaj vanvremenske elegancije kreirajući prostor koji je potpuno usklađen sa vašim životnim stilom. Za dodir potpune prefinjenosti, posebna pažnja je posvećena i najsitnijim detaljima. Izuzetni dupleks stanovi na poslednja dva nivoa zgrade BW Perla su dvostrano ili trostrano orijentisani, a ističu se hedonističkim biserom – zonom za vinariju, dnevnom sobom duple spratne visine, kao i luksuznim master kupatilom u okviru kojeg je predviđena sauna.

  BW Perla spaja najbolje od “spoljašnjeg” i “unutrašnjeg” života u zaokružen svet. Pored jedinstvenih panoramskih balkona i terasa, koji unose svežinu i opuštajuće trenutke života pored reke u vaš novi životni prostor, BW Perla se nalazi i u središtu najboljih mogućnosti za zdrav i aktivan život.

  U neposrednoj blizini vaše nove zgrade imate idealne uslove za šetnju, džoging, vožnju bicikla ili rolera – duž Sava Promenade, u uređenom unutrašnjem dvorištu ili raskošnom Savskom parku. Takođe, stanarima je na raspolaganju i wellness centar.

  BW VICTORIA

  SAMO ZA ODABRANE

  Svojom jedinstvenom lokacijom na samoj obali Save, BW Victoria ima direktan pristup Sava Promenadi, povezujući niz uzbudljivih sadržaja na ovom potezu: od Kalemegdanskog parka do Kule Beograd, od Galerije do Ade Ciganlije. U neposrednoj blizini nalazi se i buduća glavna metro stanica, državni vrtić i osnovna škola, moderan sportski centar i Savski park, sto predstavlja nezaobilaznu pogodnost za porodice sa decom. Lokacija nudi i brojne druge prednosti uključujući raznovrsnu ponudu restorana, kulturnih, zabavnih i šoping sadržaja u neposrednoj blizini.

  U zavisnosti od orijentacije, sve stambene jedinice imaju slikovit i neometan pogled na reku, Kulu Beograd, Beogradsku tvrđavu, ušće Dunava u Savu ili panoramu grada, stvarajući suveren osećaj da je svet vaš da ga osvojite.

  Za zdravo telo i zdrav duh u svako doba dana, vaš novi dom nudi jedinstvene sadržaje koji se nalaze na trećem spratu: spa i wellness centar sa zatvorenim bazenom i modernom teretanom, kao i svlačionice sa tuševima. U istoj zoni nalazi se i Residents Club sa zajedničkim prostorom za društvene aktivnosti, isključivo namenjen stanarima zgrade.

  Porodicima sa decom će se naročito dopasti prostrani stanovi sa tri spavaće sobe i direktan pristup poluprivatnom dvorištu sa bujnim zelenilom i zonom za opuštanje, dok ljubiteljima luksuza i fantastičnih pogleda BW Victoria nudi i ekskluzivne penthaus jedinice sa četiri spavaće sobe na poslednjem, uvučenom spratu.

  SPA ICON

  Najmoderniji bazen & spa

  tegovi

  Najsavremenija teretana

  CONCIERGE ICON

  24/7 recepcija

  kindergarden

  Državna osnovna škola i vrtić

  GALERIJA

  Galerija

  Sava promenada

  Sava Promenada

  LUKSUZNI STANOVI NOVOGRADNJE UZ SPECIJALAN PLAN OTPLATE

  Sa posebnim planom otplate na 7 rata uz 0% kamate tokom izgradnje, nudimo vam fleksibilnost i prilagođavamo se vašim potrebama, omogućavajući vam da uživate u svim prednostima vrhunskog stanovanja uz pažljivo kreiran finansijski plan.

  Specijalan plan otplate na 7 rata uz 0% kamate tokom izgradnje.
  Terasa stana u BW Riviera na uglu zgrade, sa pogledom na reku i Kuli Beograd

  Otkrijte impresivne poglede na svoj savršeni život koji vas okružuje, sa prostranih balkona, terasa i visokih prozora. Osetite umetnost življenja u prvom redu do reke, u vanvremenskom skladu mirne i dinamične zajednice, uz pregršt zelenila i širokih bulevara.

  Registrujte svoje interesovanje, a naši prodajni savetnici su tu da vam pomognu da izaberete svoj novi dom u nekoj od premium zgrada Beograda na vodi.

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh