Maison Signature

Maison Signature

Maison Signature home decor je ekskluzivni prodajni prostor u kom možete na jednom mestu pronaći komadni nameštaj i dekorativne detalje, posebno dizajnirane tako da u svom domu ili poslovnom prostoru imate predivan ugođaj za sva vaša čula.

Individualni pristup svakom klijentu ili kupcu čini da izbor asortimana u prodajnom salonu Maison Signature, koji se nalazi u Beogradu na vodi zadovolji želje svakom od nas kada je reč o estetici, funkcionalnosti i udobnosti.

Misija Maison Signature je da svojim pristupom i izborom promene način na koji svako od nas bira nameštaj i kućni dekor, tako što pomažu pri izboru originalno dizajniranih komada koji imaju emocionalnu, eticku i stvarnu vrednost.

Proizvodi u salonu u Maison Signature su osmišljeni tako da budu bezvremenski i izdržljivi, vrlo visokog kvaliteta dizajnirani u skladu sa savremenim stilom života koji ne izlazi iz mode. Oni su prvenstveno funkcionalni, prilagodljivi i jedinstveni.

Svaki od proizvoda u Mai možete preuzeti odmah nakon kupovine, po principu cash and carry, ili naručiti nešto od kataloga sa minimalnim rokom isporuke.

 

 

Informacije

Radno vreme

Utorak – Petak 12:00 - 20:00
Subota - Nedelja: 12:00 - 18:00
Ponedeljak: Neradan dan

KONTAKT I REZERVACIJE

+381 69 5555 582

EMAIL

[email protected]

Lokacija

19, Херцеговачка, Београд, Србија.

WEBSITE

https://www.maisonsignature.rs

INSTAGRAM

@maisonwaterfront

Lokacija

MAISON SIGNATURE BELGRADE WATERFRONT, MAISON SIGNATURE BELGRADE WATERFRONT, Hercegovačka 19, Belgrade, Србија

Kontakt
Povratak na vrh