Belgrade Waterfront počinje gradnju stanova

Belgrade Waterfront počinje gradnju stanova

Beograd, Srbija; 27. septembar 2015: Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i član upravnog odbora kompanije Eagle Hills, Mohamed Alabbar, svečano su danas otvorili Sava promenadu i postavljanjem kamena temeljca označili početak građevinskih radova na dve stambene zgrade, koje predstavljaju prve objekte budućeg velikog naselja duž reke Save – Belgrade Waterfront-a.

Premijer Vlade Srbije, Aleksandar Vučić je tom prilikom izjavio: „Ovaj inovativni projekat je prvi korak u definisanju naše vizije za budućnost- definisanje puta Srbije ka napretku, razvoju i ka tome da postane moderna. Projekat „Beograd na vodi“ ne samo da će ponovo oživeti Beograd, on će doprineti tome da se naš grad pozicionira kao istaknuta investiciona destinacija u regionu i ucrtaće ga na mapu vodećih glavnih gradova regiona”

BW residences, prvi stambeni objekti u ovom naselju, sa pogledom na reku Savu i Savsku promenadu, inspirisani su arhitenktonskim nasleđem Beograda i predstavljaju kombinaciju‎ istorijskih simbola ovog dela grada i moderne gradnje.

U znak obeležavanja otvaranja Savske promenade,‎ organizovan je niz aktivnosti i događaja u ovom delu grada do sredine oktobra. Posetioci mogu da uživaju u bogatom zabavnom programu od 27. septembra, uključujući modne revije, Lego izložbu, plesne i akrobatske nastupe, umetničke i zanatske radionice, koncerte i DJ nastupe, sajmove i raznovrsne kioske sa brzom hranom.

U ovom periodu biće raznovrsnih sadržaja za uživanje cele porodice uz aktivnosti posebno namenjene deci, uključujući sportove, igre i muzičke radionice. Kada Belgrade Waterfront bude završen, Savska promenada će imati brojne porodične atrakcije, uključujući plutajuću vodenu platformu, igralište za decu i amfiteatar ispod Starog savskog mosta. Pored toga, biće tu i pešačke zone na otvorenom, a trenutne aktivnosti i događaji daju uvid u to kako će izgledati život na promenadi.

Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a, izjavio je: „Belgrade Waterfront će uneti novu dinamiku u naš grad. Različite komponente su projektovane uz pažljivo razmatranje lokalnog arhitektonskog nasleđa, ali i služe kao katalizator za dalji rast privrede.“

BW residences su smeštene u samom centru naselja Belgrade Waterfront i sastojaće se iz jednosobnih, dvosobnih i četvorosobnih stanova sa fantastičnim pogledom na reku i grad. Belgrade Waterfront, veliko integrisano naselje, sadržaće komercijalna čvorišta, hotele, obrazovne institucije, zdravstvene objekte i javno šetalište duž obale dugo dva kilometra, kao i parkove sa atrakcijama za slobodno vreme. Belgrade Waterfront će imati i kulturni i istorijski trg, čime doprinosi pozicioniranju Beograda kao kulturne i umetničke destinacije regiona.

Prodaja stanova će početi 3. oktobra 2015. i predstavljaće uzbudljivu investicionu priliku i za lokalne stanovnike i za međunarodne investitore.

-KRAJ-

Više informacija možete dobiti pozivanjem Belgrade Waterfront Galerije na broj 0800 300 888, mejlom na [email protected] ili posetom adrese www.belgradewaterfront.com.

O Belgrade Waterfront-u

Belgrade Waterfront predstavlja spektakularno novo gradsko čvorište duž reke Save u Beogradu u Srbiji. Prostirući se na lokaciji od oko milion kvadratnih metara i sa ukupnom površinom za izgradnju od 1,8 miliona kvadratnih metara, Belgrade Waterfront je moderan grad unutar grada, koji gradi kompanija Eagle Hills. Obuhvataće vrhunske stanove i poslovne prostore, tržni centar, hotele, obrazovne institucije, moderne zdravstvene objekte i javno šetalište duž obale, dugo dva kilometra, kao i parkove sa atrakcijama za slobodno vreme.

 

Kontakt
Povratak na vrh