Belgrade Waterfront: Prodat hiljaditi stan

Belgrade Waterfront: Prodat hiljaditi stan

  • Hiljaditi prodati stan nalazi se u zgradi BW Arcadia
  • Stambene zgrade u sklopu Belgrade Waterfront-a razlikuju se po arhitektonskim stilovima, veličini i lokaciji, a sve ih odlikuje upotreba najkvalitetnijih materijala u svim fazama izgradnje

Beograd, 06. novembar 2018. – Kompanija Belgrade Waterfront s ponosom objavljuje da je prodat hiljaditi stan u okviru najvećeg građevinskog projekta u Srbiji, koji se nalazi na obali reke Save. Ovo je bitno dostignuće, koje dokazuje značaj ovog projekta i poverenje koje su mu građani pružili. Jubilarni hiljaditi prodati stan se nalazi u stambenoj zgradi BW Arcadia, dizajniranoj za ljubitelje aktivnog i ispunjenog života u prirodnom okruženju. Na idealnoj lokaciji između BW Parka i Sava Promenade, BW Arcadia ispuniće očekivanja svih koji  traže dom u zdravom i zelenom okruženju, istovremeno pružajući mnoštvo pogodnosti za različite životne stilove.

Ovom prilikom, Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront, izrazio je zahvalnost svim kupcima, kao i onima koji učestvuju u kreiranju novog životnog stila na obali reke. „Hiljadu stanova znači hiljadu zadovoljnih pojedinaca i porodica, koje su prepoznale sve kvalitete Belgrade Waterfront-a. Veoma smo ponosni, zahvalni, ali i inspirisani da razvijamo nove ideje za urbani koncept življenja u centru Beograda“, rekao je Nedeljković.

Kako bi obeležila ovo izuzetno dostignuće, kompanija Belgrade Waterfront je pripremila i poseban poklon za srećnog kupca hiljaditog stana, koji će biti oslobođen plaćanja troškova za održavanje zgrade tokom prve tri godine stanovanja u zgradi.

Belgrade Waterfront je monumentalni projekat koji se razvija u saradnji sa renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama. Ovaj sveobuhvatni kompleks svojim stanarima nudi kvalitet, pouzdanost i udobnost na izvrsnoj lokaciji u samom srcu grada.

Trenutna ponuda u Belgrade Waterfront-u obuhvata stanove različitih veličina i struktura u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora i BW Metropolitan, kao i brendirane stanove The Residences at The St. Regis Belgrade, smeštene u veličanstvenoj Kuli Beograd. Stambena zgrada BW Residences je rasprodata i već je postala dom za skoro 300 porodica. Stambeni objekti razlikuju se u arhitektonskim stilovima, veličini i lokaciji, a sve ih odlikuje upotreba najkvalitetnijih materijala u svim fazama izgradnje. Sve zgrade pažljivo su osmišljene kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Svaka stambena zgrada ima podzemnu garažu, recepciju, kao i brojne savremene sadržaje neophodne za koncept urbanog života u centru grada.

Osim vrhunskih stambenih zgrada, Belgrade Waterfront obuhvatiće i luksuzne hotele, najveći tržni centar u regionu BW Galeriju, te budući simbol prestonice Kulu Beograd, koja će biti dom hotela St. Regis Belgrade i ekskluzivnih brendiranih stanova The Residences at The St. Regis Belgrade, kao i uređene prostore na otvorenom kao što su Sava Promenada i BW Park.

Nakon završetka, Belgrade Waterfront će biti moderna urbana celina koja će sa 6.000 stambenih jedinica biti dom za 14.000 ljudi.

-KRAJ-

 

Kontakt
Povratak na vrh