BW Arcadia i BW Aurora spremni za useljenje već na jesen

BW Arcadia i BW Aurora spremni za useljenje već na jesen

Stanovi u BW Arcadia i BW Aurora, stambenim zgradama Belgrade Waterfront-a u neposrednoj blizini Savskog parka, nadomak Kule Beograd i na nekoliko koraka od Sava Promenade, biće useljivi već na jesen. Zaintersovani kupci će moći da dožive deo atmosfere koju donosi život u Belgrade Waterfront-u, jer će u petak, 16. jula, biti organizovane posete pokaznim stanovima u zgradama koje se uskoro završavaju. Registracijom na belgradewaterfront.com obezbedite termin posete, tokom koje ćete se uveriti u visoke standarde kvaliteta gradnje, završnih obrada i funkcionalnost stambenog prostora.

Ponuda uskoro useljivih stanova je ograničena, a kupce očekuju specijalni uslovi zahvaljujući kojima dom iz snova, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, nikada nije bio bliži! Naime, od ove godine stambeni kredit za nekretninu u Belgrade Waterfront-u pored lokalnih, mogu da dobiju i kupci koji nemaju stalno prebivalište u Srbiji ili srpsko državljanstvo. Pritom, kvadrat stambenog prostora u zgradama koje se završavaju tokom jeseni može se kupiti već od 2.950 evra, sa uračunatim PDV-om. 

Stanove u BW Arcadia i BW Aurora odlikuju moderan dizajn, funkcionalnost, izvanredni pogledi, ali i brojne pogodnosti u zgradama, kao što su recepcija, podzemna garaža, unutrašnje dvorište i služba održavanja. Za najviši kvalitet življenja, u svakoj zgradi stanarima je na raspolaganju concierge servis, koji će u vaše ime rezervisati prevoz, karte za različite događaje ili zakazati lekarski pregled. Stanarima su na raspolaganju i a la carte usluge poput čuvanja dece, šetnje kućnih ljubimaca, organizacije događaja, čišćenje ili baštovanstva.

Belgrade Waterfront prati svetske trendove stanovanja i organizovan je tako da su stanarima svi neophodni sadržaji na dohvat ruke. Sava Promenada sa brojnim kafićima i restoranima, Galerija sa više od 200 prodavnica i Kula Beograd, budući simbol grada, nalaze samo par minuta šetnje. Najmodernija gradska četvrt idealna je i za porodice, jer se u blizini svake zgrade nalaze vrtić, parkovi i igrališta za mališane.

Ograničena ponuda uskoro useljivih stanova dostupna je kupcima u petak, 16. jula, od 10 do 19 sati u Prodajnom centru BW na Sava Promenadi. Svi zainteresovani mogu da se registruju na belgradewaterfront.com i zakažu svoj termin, a na fotografijama pogledajte kako izgledaju stanovi u BW Arcadia i BW Aurora.

Kontakt
Povratak na vrh