Izložba ručno oslikanih De Gourney tapeta održana u BW Galeriji

Izložba ručno oslikanih De Gourney tapeta održana u BW Galeriji

Jedinstvena izložba ručno oslikanih tapeta poznatog svetskog brenda De Gournay, pod nazivom „Talking Walls“, održana je BW Galeriji, povodom početka prodaje Sky kolekcije St. Regis brendiranih stanova. Događaj je organizovan u saradnji dva globalno poznata brenda – St.Regis i De Gournay, koji u Srbiji posluju u saradnji sa kompanijama Belgrade Waterfront i Midori & Maison.

U okviru izložbe, brend je prvi put u Srbiji predstavio ručno slikane tapete i autentične detalje za dom. Izložba „Talking Walls“ postavljena je u vidu šest jedinstvenih ambijentalnih celina i obogaćena unikatnim komadima nameštaja. Posetioci su imali nesvakidašnju priliku da prošetaju kroz luksuzne prostorije, uređene u prepoznatljivom De Gournay stilu i upoznaju se sa velikim imenom u svetu ekskluzivnih enterijera. Ovaj brend je u svetu poznat i po saradnji sa svetskim brendovima kao što su „Chanel“ i „Aquazzura“, kao i poznatim ličnostima – modna ikona Kejt Mos je 2017. godine kreirala svoj dizajn tapeta, dok je glumica Gvinet Paltrou prostorije u kući ulepšala upravo De Gournay tapetama. Brend je takođe bio zadužen za uređenje enterijera na poznatom Met Ball Gala dešavanju u Njujorku 2016. godine.

Belgrade Waterfront, kao kompanija koja u Srbiju dovodi ekskluzivne St. Regis brendirane stanove, ovom izložbom nastavila je umetničku tradiciju St. Regisa. Osim što u Srbiju donosi novo i neponovljivo iskustvo stanovanja, St. Regis je prepoznatljiv i po jedinstvenim saradnjama sa umetnicima i najvećim kreativnim umovima današnjice. Na izložbi je najavljen i početak prodaje Sky Collection, najekskluzivnije selekcije brendiranih St. Regis stanova, koji će se nalaziti na najvišim spratovima monumentalne Kule Beograd. Sky kolekcija će budućim stanarima najviše zgrade u zemlji omogućiti neuporedivo životno iskustvo na samom vrhu prestonice.

 

Kontakt
Povratak na vrh