Kompanija Eagle Hills imenovala Nikolu Nedeljkovića za generalnog direktora Beograda na vodi

Kompanija Eagle Hills imenovala Nikolu Nedeljkovića za generalnog direktora Beograda na vodi

Kompanija Eagle Hills imenovala je Nikolu Nedeljkovića, uspešnog međunarodnog menadžera za razvoj i nekretnine, za generalnog direktora Beograda na vodi. Njegova stručnost i lični doprinos doneće dodatnu lokalnu podršku ovom projektu.

Nikola Nedeljković je diplomirao u Bostonu, u Sjedinjenim Američkim Državama i stekao master diplomu u Milanu, u Italiji. Veliko iskustvo u oblasti korpoprativnih finansija, razvoja i nekretnina sticao je na lokalnom i međunarodnom tržištu, od Njujorka, Holandije, Luksemburga, Hong Konga, do Srbije, gde je bio generalni direktor kompanije MPC Properties i osnivač kompanije Novaston Asset Management. Član je „Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)”. Kao generalni direktor Beograda na vodi, vodiće tim profesionalaca koji poseduju dragoceno iskustvo u različitim oblastima poslovanja.

Nikola Nedeljković će zvanično stupiti na poziciju generalnog direktora Beograda na vodi, nakon okončanja svih pravno-administrativnih koraka koji se tiču ugovora o zajedničkom ulaganju koji je 26. aprila potpisan između Vlade Republike Srbije i kompanije Eagle Hills. U skladu sa istim ugovorom, Aleksandar Trifunović, dosadašnji generalni direktor, biće imenovan od strane Vlade Republike Srbije na mesto zamenika generalnog direktora Beograda na vodi.

 

Kontakt
Povratak na vrh