Mesto gde se dešava festival o kome svi pričaju: Bočeli i Mariza u Beogradu na obali reke!

Mesto gde se dešava festival o kome svi pričaju: Bočeli i Mariza u Beogradu na obali reke!

Festival “Belgrade River Fest” na kome će nastupiti svetska muzička imena – najvoljeniji tenor Andrea Bočeli i fado diva Mariza – biće održan 22. i 23. jula. Koncerti muzičkih velikana održaće se na platou Geozavoda, na obali reke Save, u koncertnoj dvorani na otvorenom, izgrađenoj samo za ovu priliku.

Na prostoru nadomak reke, koji je oivičen Hercegovačkom ulicom i Sava Promenadom, odmah iza čuvene arhitektonske lepotice, zgrade Geozavoda, biće pozicionirana koncertna dvorana koja će primiti 3500 posetilaca.

Publika će na koncert stizati crvenim tepihom dugim nekoliko desetina metara, a tri ulaza u posebno uređen festivalski prostor biće pozicionirani u Hercegovačkoj ulici.

Eksluzivnost lokacije dodatno će istaći i posebno osmišljen ambijent koncertne dvorane, koju će osim crvenog tepiha i sedeće platforme koja nudi VIP ugođaj svim posetiocima, krasiti i posebna svetlosna dekoracija i nastupi iznenađenja pred početak koncerta . Sve to pod otvorenim nebom, sa binom čija površina je 400 metara kvadratnih, doneće poseban mondenski duh u Beograd.

Ovakva manifestacija napraviće veliki pomak u društvenom životu Beograda. Vizija da se velikani svetske muzičke scene predstave u ambijentu koji još nije viđen, nesumnjivo će pozicionirati Beograd visoko na kulturnoj mapi sveta – ističe Vuk Žugić, kulturni ambasador Belgrade River Fest-a.

Produkcija događaja biće na najvišem nivou, a kompletan zvučni sistem stiže iz inostranstva po rider listi Andree Bočelija. Iako ekskluzivan i drugačiji, ovaj događaj otvoren je za sve zainteresovane, a karte za koncert Andree Bočelija i Marize dostupne su na svim prodajnim  mestima Ticket Vision-a i online na tickets.rs.

Kontakt
Povratak na vrh