Otvara se Galerija Belgrade i donosi do sada neviđenu dimenziju uživanja!

Otvara se Galerija Belgrade i donosi do sada neviđenu dimenziju uživanja!

Najveća regionalna šoping, gastronomska i zabavna destinacija, Galerija Belgrade, otvara se u petak, 30. oktobra u 10 sati.

Mesto na kome u zatvorenom prostoru sunčevi zraci dopiru do vas, šetnja vas podseća na najlepše ulice Beograda, šoping na Pariz, ispijanje prve jutarnje kafe na Milano, a večernji izlazak na Njujork – pružiće posetiocima potpuno novu dimenziju uživanja.

Galerija Belgrade predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije kakav do sada kod nas nije viđen. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, nudi najbolje svetske i domaće brendove na jednom mestu, desetine kafića i restorana, dva zabavna kompleksa, bioskop sa najnaprednijom IMAX® tehnologijom i čak 3.600 parking mesta.

Inspirisana duhom i ulicama Beograda, Galerija Belgrade je i svojevrsni arhitektonski poduhvat koji ovom delu grada daje potpuno novi sjaj. Staklo i kamen preovlađuju u eksterijeru i savršen su dodatak obali Save, na koju se pruža impresivan pogled iz restorana i kafića.

Unutrašnjost Galerije Belgrade ne može se uporediti ni sa jednom građevinom tog tipa u ovom delu Evrope. Ulice i trgovi podeljeni su u celine koje oslikavaju puls grada, a zahvaljujući fasadama i podovima od prirodnih materijala i plafonu od providnih panela, šetnja kroz unutrašnjost posetiocima daje utisak da su napolju.

Jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi još jedna inovacija koju donosi Galerija Belgrade – reč je o programu lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade. Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u ovom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine. Prvi koji će imati priliku da kupuju na ovaj način su dobitnici nagradne igre „Šopinguj kao milioner“. Najsrećniji dobitnik osvojio je dva miliona dinara, drugoplasirani 200.000, a petoro trećeplasiranih po 20.000 dinara. Pored bodova, aplikacija obezbeđuje i brojne popuste i druge pogodnosti.

Kao mesto na kome uživanje dobija novi smisao, otvaranje Galerije Belgrade pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i uzbudljivim aktivnostima. Sve ovo učiniće da vreme provedeno u najvećoj šoping destinaciji u regionu bude nezaboravno iskustvo, a desna obala Save novo mesto okupljanja.

Dobro došli!

Kontakt
Povratak na vrh