Počela prodaja Signature kolekcije brendiranih stanova The Residences at the St. Regis Belgrade

Počela prodaja Signature kolekcije brendiranih stanova The Residences at the St. Regis Belgrade

Beograd 27. maj 2019. godine – Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje nove kolekcije ekskluzivnih stanova The Residences at The St. Regis Belgrade, koji će biti smešteni u Kuli Beograd. U pitanju je Signature kolekcija brendiranih St. Regis stanova, elegantnih rezidencijalnih jedinica poznatih širom sveta, čija je Beograd prva evropska adresa.

Signature kolekcija stanova nalaziće se između 14. i 19. sprata monumentalne Kule Beograd, budućeg simbola prestonice i centralnog dela Belgrade Waterfront-a. Ovi stanovi biće smešteni u jedinstvenom, arhitektonski veoma zanimljivom delu Kule Beograd u kojem se gornji deo izvija u odnosu na osnovu zgrade. Zahvaljujući tom karakterističnom obeležju Kule, veliki prozori „iskošeni“ su tako da pružaju izuzetan pogled u daljinu, ali i vidik dodatno proširen u visinu i ka tlu. Signature kolekciju čine trosobni i četvorosobni dupleks apartmani sa enterijerom od najkvalitetnijih materijala, čime se stvara savršen ugođaj za vlasnike.

U Belgrade Waterfront-u, posvećeni smo tome da vrhunska svetska iskustva učinimo dostupnim u Srbiji, a Signature kolekcija The Residences at The St. Regis Belgrade svakako je jedno od njih“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a. „Ovi stanovi stvarani su za ljude koji teže savršenstvu u svemu što rade, pa tako i u traženju idealnog doma, koji će u potpunosti podržavati nihov način života. Izuzetno mi je drago što imamo tu čast da St. Regis tradiciju, dugu više od veka, nastavimo u Beogradu“, dodaje on.

Signature kolekcija stanova će u prestonicu Srbije doneti neuporedivo stambeno iskustvo. Specifično postavljeni prozori omogućavaju da u stanove dopre obilje prirodnog svetla. Kuhinje, dnevne sobe, trpezarije i kupatila opremljeni su najkvalitetnijim ormarićima i garderoberima, a vrhunski materijali i dizajn ogledaju se i u završnim radovima. Stanovi su delimično namešteni, kako bi se vlasnicima ostavio prostor za individualno prilagođavanje i uređenje u skladu sa pojedinačnim stilovima.

Stanari The Residences at The St. Regis Belgrade imaće i pristup umirujućem spa centru sa baznom, sobama za masažu, sauni i moderno opremljenoj teretani. Izuzetan stil enterijera i eksterijera upotpunjen je neprevaziđenom uslugom: ljubazno osoblje će svaki zahtev stanara ispuniti sa entuzijazmom i posvećenošću. Stanarima će na raspolaganju biti i St. Regis batler, concierge servis, a postoji i mogućnost korišćenja svih drugih usluga dostupnih u okviru The St. Regis Belgrade hotela.

The Residences at The St. Regis Belgrade su prvi brendirani St. Regis stanovi koji će biti otvoreni u Evropi, obuhvatajući 220 elegantnih apartmana sa pogledom na reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu, na idealnom mestu u srcu novog centra grada. Kula Beograd, buduća najviša zgrada u Srbiji, moderna je građevina izuzetnog dizajna, sa jedinstvenim vidikovcem sa kojeg će se pružati nezaboravan panoramski pogled na grad.

Pre Signature apartmana, u okviru The Residences at The St. Regis Belgrade predstavljeni su i stanovi iz Grand kolekcije, koji su i dalje u prodaji. Više informacija pronađite na sajtu belgradewaterfront.com.

 

Kontakt
Povratak na vrh