Počinje izgradnja još dve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a

Počinje izgradnja još dve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a

Kompanije Roberts Construction i Millennium Team izabrane za glavne izvođače radova na zgradama BW Simfonija 1 i 2

Potpisivanjem ugovora o izgradnji, stambene zgrade BW Simfonija 1 i 2 dobile su danas glavnog izvođača radova – konzorcijum kompanija Roberts Construction i Millennium Team.

BW Simfonija je kompleks od dve zgrade identičnog arhitektonskog izraza, smešten u dinamičnom okruženju koje obiluje restoranima, kafićima i prodavnicama. BW Simfonija 1 gleda na staro jezgro grada i Kalemegdan, dok je BW Simfonija 2 orijentisana prema Bristol parku, sa pogledom na ušće Save i Dunava. Osim fantastičnih pogleda, prednost koja stambene zgrade BW Simfonija 1 i 2 čini atraktivnim je i vrhunska lokacija i odlična povezanost sa ključnim tačkama u gradu. Porodicama sa decom biće značajna i blizina škole, vrtića, parkova i jednog od najlepših gradskih šetališta Sava Promenade, a stanari će uživati i u prednostima prostranog unutrašnjeg dvorišta.

„Veoma nas raduje početak izgradnje još dve zgrade, kao i činjenica da nastavljamo uspešnu saradnju sa konzorcijumom kompanija Roberts Construction i Millennium Team na još jednom uzbudljivom projektu. Za stanare, zgrade BW Simfonija 1 i 2 predstavljaju priliku da u odlično povezanom, zelenom okruženju, sami diktiraju svoj tempo života u novom centru grada. Za nas, ove zgrade predstavljaju sledeći korak u stvaranju koncepta savršeno izbalansiranog načina života, po kome je Belgrade Waterfront već prepoznatljiv“, istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Kompanije Roberts Construction i Millennium Team imaju dugogodišnje iskustvo u dizajnu, infrastrukturi i inženjeringu velikih projekata širom sveta, a u okviru Belgrade Waterfront projekta već su angažovane na izgradnji stambene zgrade BW Metropolitan.

„Roberts i Millennium su veoma zadovoljni što će imati priliku da sarađuju sa Belgrade Waterfront-om na još jednom projektu i na taj način prošire svoj rad na razvoju Belgrade Waterfront-a. Zgrade BW Simfonija će biti izgrađene u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, što naši klijenti i očekuju od svih naših projekata. Radujemo se početku radova na ovom projektu, kao i budućim prilikama na Balkanu“, rekao je Grem Robson, izvršni direktor kompanije Roberts Construction.

Kontakt
Povratak na vrh