Pravo proleće počelo je SPRING FEST-om na Sava Promenadi

Pravo proleće počelo je SPRING FEST-om na Sava Promenadi

Spring fest, dvonedeljna manifestacija na Sava Promenadi, proslavio je po mnogima najlepše godišnje doba kroz bogat program za sve koji su posetili omiljeno beogradsko šetalište.         

Mališani su prisustvovali različitim edukativno-kreativnim radionicama, koje su uključile crtanje, pravljenje figurica od plastelina i osmišljavanje dekorativnih predmeta od cveća i voća. Dame su se opuštale uz aromaterapiju, dekupaž radionice, šminkanje i konsultaciju sa ličnim stilistima, kao i u razgovorima sa  astrolozima.

U saradnji sa muzejima, galerijama i drugim kulturnim ustanovama, upriličene su i književne večeri, izložbe slika i umetničkih radova, likovne radionice i razgovori sa poznatim piscima. Prolećnu atmosferu festivala upotpunili su nastupi horova i bendova, perkusionisti i muzičke radionice, dok su za ljubitelje sporta bili organizovani crossfit treninzi, časovi joge, tai chi, kao i simulacija veslanja na travi.

Uskršnji praznici dobili su posebno mesto na manifestaciji, kada su organizovane dečje radionice farbanja i dekoracije jaja.

 

Kontakt
Povratak na vrh