STANOVI PO PRISTUPAČNOJ CENI U BEOGRADU NA VODI NISU MIT, VEĆ STVARNOST

STANOVI PO PRISTUPAČNOJ CENI U BEOGRADU NA VODI NISU MIT, VEĆ STVARNOST

U najnovijem kvartalnom izveštaju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) ističe se da su najskuplji stan i najskuplji kvadrat od početka godine prodati u Beogradu na vodi. Međutim, u istom izveštaju navodi se da je najpovoljniji kvadrat na ovoj ekskluzivnoj lokaciji prodat za 3.264 EUR, što je cena niža od novogradnje u drugim centralnim delovima Beograda.

Beograd na vodi osmišljen je tako da odgovara potrebama savremene porodice, pa je u brojnim zgradama, useljivim već sledeće godine, i cena prilagođena upravo ovoj kategoriji kupaca. Po najnižoj ceni već od 3.200 evra+PDV po kvadratu, moguće je kupiti stan u zgradi sa recepcijom, obezbeđenjem, privatnim uređenim dvorištem, u neposrednoj blizini parka, Sava Promenade, Galerije, brojnih prodavnica, kafića i restorana.

Na najviše nekoliko minuta šetnje, stanari na raspolaganju imaju savremeni sportski centar, državnu osnovnu školu i sportskim terenima, u kojoj se nastava odvija na dva jezika, kao i najmodernije vrtiće, dečija igrališta i prostore za rekreaciju i slobodno vreme. Ceo projekat je izuzetno dobro povezan sa ostatkom grada, kako preko novoizgrađenih saobraćajnica, tako i zahvaljujući gradskom prevozu i budućem metrou, čije će se prve dve linije ukrštati iza Savskog trga.

Reč je o ponudi koja je konkurentna, pa čak i niža od cene novogradnje po drugim, manje atraktivnim lokacijama u Beogradu. Stanari na raspolaganju imaju i podzemne garaže, čija je cena takođe konkurentna i počinje već od 20.400 EUR po parking mestu.

Do sada je u okviru projekta prodato blizu 6.000 stanova, a useljeno oko 3.000. Do kraja ove godine biće završene još tri zgrade sa skoro 600 stanova. Paralelno sa zgradama, radi se na izgradnji novih saobraćajnica i ozelenjavanju, a gotovo svakodnevno u Beogradu na vodi otvaraju se nove prodavnice, kafići i restorani. Pored značajnog broja stanova čije se cene kreću u okvirima beogradskog proseka, Beograd na vodi je ponosan na činjenicu da u ponudi ima i ograničen broj ultra-luksuznih stanova kojima se umetnost stanovanja podiže na nivo kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Tako je najskuplji prodati stan ekskluzivni dupleks Sky Villa u BW Riviera, čiji će stanari uživati u nestvarnom ambijentu tik iznad reke, sa izuzetnim pogledom i sadržajima koji, između ostalog, obuhvataju spa zonu sa saunom u stanu i wellness centar sa bazenom i juice barom u zgradi. Najvišu cenu po kvadratu ima luksuzni brendirani St. Regis stan na 38. spratu Kule Beograd. Spektakularan životni prostor na najprestižnijoj adresi u regionu, sa neponovljivim pogledom na reku i grad, upotpunjen je ekskluzivnim sadržajima St. Regis hotela, pa će stanari imati mogućnost da koriste bazen, spa zonu, teretanu ili usluge batlera. Čuveni hotelski i rezidencijalni lanac Marriott International odabrao je baš Beograd i obalu Save za svoje prve evropske St. Regis brendirane stanove.

Kontakt
Povratak na vrh