STRABAG izvođač radova na konstrukciji zgrada BW Lumia i BW Eterna

STRABAG izvođač radova na konstrukciji zgrada BW Lumia i BW Eterna

STRABAG d.o.o. Beograd, jedna od najvećih građevinskih kompanija u Srbiji, izabrana je za izvođača radova na konstrukciji novih zgrada Belgrade Waterfront-a – BW Lumia i BW Eterna. Radovi na ova dva stambena objekta počinju u avgustu, a završetak je planiran za prvi deo 2025. godine.

STRABAG Beograd deo je jedne od vodećih evropskih građevinskih firmi, poznate po inovacijama i višedecenijskom iskustvu u izgradnji najzahtevnijih projekata širom sveta. Njihova stručnost, posvećenost i kvalitet izrade već su dokazani prilikom izgradnje prethodnih zgrada u okviru Belgrade Waterfront-a – BW Vista, BW Parkview, BW Arcadia i BW Aurora.

BW Lumia će se nalaziti na samom početku Elements kompleksa, nedaleko od Savskog parka. Zgrada sa 91 stanom će budućim kupcima ponuditi bogat izbor – od studija do stanova sa četiri spavaće sobe.

Zahvaljujući lokaciji unutar Elements kompleksa, a u zavisnosti od pozicije koju zauzimaju unutar zgrade, stanovi imaju neometan pogled na park ili na uređeno unutrašnje dvorište, a ograničen broj jedinica može se pohvaliti vanvremenskim pogledom ka starom delu Beograda.

BW Eterna će se takođe nalaziti unutar kompleksa Elements i osmospratnica je sa 223 stana –   od onih sa jednom, do četiri spavaće sobe. U zavisnosti od pozicije koje zauzimaju unutar zgrade, stanovi poseduju izuzetan pogled na privatno unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj stanova orijentisan ka prelepoj panorami starog jezgra grada.

Kontakt
Povratak na vrh